Mareno Michels naar Group B na indrukwekkende start bij Super Series algemeen nieuws
algemeen nieuws

Mareno Michels naar Group B na indrukwekkende start bij Super Series

Mareno Michels naar Group B na indrukwekkende start bij Super Series

Mareno Michels is deze week een van de door ADC Europe afgevaardigde spelers op de Modus Super Series en is met succes begonnen aan week 5.3.

De Nederlander zit in een groep met onder meer John Henderson, Fallon Sherrock en James Hurrell. Daarnaast kwamen ook Adam Lipscombe en de Finse Marko Kantele de afgelopen drie dagen in actie in Portsmouth.

Al snel werd duidelijk dat Henderson de sterkste speler in de groep was, en hij kon halverwege de laatste dag al niet meer ingehaald worden. Daarmee plaatst 'Hendo' zich voor finals night. Lipscombe stelde teleur en kon de top 3 niet meer halen, waarmee het een race tussen 4 spelers werd om de twee top 3 plekken, waarmee plaatsing voor Group B mogelijk is.

Voormalig World Trophy kwartfinalist Michels versloeg vervolgens mede ADC Europe deelnemer Marko Kantele ruim met 4-0, en wist daarna van nog 1 van zijn directe concurrenten te winnen door Sherrock met 4-1 te verslaan. Daardoor pakte de Nederlander de tweede plaats in Group A, en plaatst hij zich samen met James Hurrell die derde werd voor Group B. In deze groep zullen donderdagavond en vrijdagavond naast Michels en Hurrell ook Shaun McDonald, Ryan Furness en Scott Marsh te zien zijn. De top 3 van deze groep plaatst zich voor Finals Night.

Drievoudig WK deelnemer Michels zou de eerste Nederlander zijn die zich zou plaatsen voor de Champions Week van Series 5 mocht hij uiteindelijk bij finals night de winst pakken. In de voorgaande twee weken waren het immers twee Engelsen die de winst pakten: Matt Clark en Darryl Pilgrim.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws