Alexander Merkx finalist Open Zweden, ten gunste van Leung WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Alexander Merkx finalist Open Zweden, ten gunste van Leung

Alexander Merkx finalist Open Zweden, ten gunste van Leung

Alexander Merkx belandde in de finale van het Open Zweden herentoernooi maar heeft de titel niet naar zich kunnen toetrekken. Tegen Kai Fan Leung uit HongKong pakte de Nederlander slechts één leg (1-5).

Leung was verantwoordelijk voor de uitschakeling van meerdere Nederlanders. In de halve finale werd met 4-2 gewonnen van Chris Landman. In de kwartfinale was de latere winnaar met dezelfde cijfers te sterk voor Jelle Klaasen. Jeffrey Bekema verloor bij de laatste 32 nipt (3-4) van Leung.

Runner-up Alexander Merkx was in een Nederlands onderonsje met 4-3 te sterk voor Moreno Blom. Dit gebeurde bij de laatste 16. Naast Jeffrey Bekema, strandden ook Diderik van Renselaar en Roemer Mooijman bij de laatste 32. Voor Frank Schasfoort, Marco Libbers en Kevin Wensink was het bij de laatste 64 voorbij. Dennis van der Steen, Co Stompé jr., Niels Das, Dennie Olde Kalter, Remco Sebregts en Gilbert Goethals kwamen tot de laatste 128. Patrick Vonk, Santino Broer en Jeffrey de Graaf kwamen niet verder dan ronde één.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws