Anneke Kuijten wint het Spaanse Open Torremolinos 2013 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Anneke Kuijten wint het Spaanse Open Torremolinos 2013

Anneke Kuijten wint het Spaanse Open Torremolinos 2013

De Spanjaard Phill Butler heeft het Open Torremolinos bij de heren gewonnen, hij versloeg de Noord-Ier Gary Tipping met 5-2. Beste Nederlander was Jeroen Geerdink die in de kwartfinale de schot Neil MacDougall met 4-1 voor laten gaan. Bij de dames een Oranje succes, een volledig Nederlandse finale tussen Anneke Kuijten en Floortje van Zanten. De Brabantse won het all Dutch onderonsje met 4-0, in de halve finale waren de Nederlandse dames te sterk voor Paula Collins uit Wales (verloor 4-1 van Floortje) en de Engelse Betty Sinnett die met 4-2 de champion Kuijten voor moest laten.

Bij de heren koppels heeft de Franse tandem Goodin en Stockton gewonnen, de Fransen waren in de halve finale ook met 4-0 te sterk voor de beste Nederlandse formatie Jeroen Geerdink en Anthony Marsh. In het dames koppel toernooi bereikte Anneke Kuijten de halve finale met de Engelse Halliday.

In het mixtriple toernooi ook een Nederlands succes Floortje van Zanten en vriend Jonny Nijs en 'gelegenheids vriend' Simpson hebben met 3-1 het mixtriple toernooi gewonnen

Alle uitslagen:
MEN'S SINGLES
LADIES SINGLES
MEN'S PAIRS
LADIES PAIRS
MIXED TRIPLES

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws