Beau Greaves openhartig: "Ik heb sinds de Lakeside geen pijl meer aangeraakt" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Beau Greaves openhartig: "Ik heb sinds de Lakeside geen pijl meer aangeraakt"

Beau Greaves openhartig: "Ik heb sinds de Lakeside geen pijl meer aangeraakt"

Vandaag staat Beau Greaves in twee finales op de Dutch Open 2024. In het singletoernooi mag ze het opnemen tegen Aileen de Graaf en in de koppels speelt ze met Jo Rolls aan haar zijde tegen Lorraine Winstanley en Paige Pauling.

Ze wist dit weekend al indruk te maken met 3 keer 180 op rij en ze is vastberaden om dit weekend huiswaarts te keren met twee titels. Om maar aan te geven dat ze beschikt over een ongekend natuurlijk talent gaf ze voor onze camera aan dat ze sinds de Lakeside al geen pijl meer had aangeraakt.

In de finale van het damestoernooi wacht een ontmoeting met Aileen de Graaf. De Nederlandse is de titelverdediger nadat ze vorig jaar Greaves in de finale wist te verslaan met 5-2.

Of ze dat dit jaar weer voor elkaar kan boksen gaan we later vandaag achter komen. We spraken ook met De Graaf op zaterdagavond en blikken daarbij vooruit op een nieuwe ontmoeting tussen de twee welke live op RTL 7 zal worden uitgezonden.

Voor alle afgenomen interviews tijdens de Dutch Open verwijzen we je graag door naar ons YouTube-kanaal.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws