Jeffrey de Graaf beste Nederlander tijdens Granite City Open WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Jeffrey de Graaf beste Nederlander tijdens Granite City Open

Jeffrey de Graaf beste Nederlander tijdens Granite City Open

Gisteren werd er in Aberdeen Schotland al een mixkoppel toernooi gehouden. Willem Mandigers wist met zijn 'blind date' de finale te bereiken. Robbie Green en Lorraine Farlam bleken te sterk en wonnen het Granite city mixed pairs toernooi. Benito van de Pas kwam samen met de 'Russische schone' Anastasia Dobromyslova tot de kwart finale waarin ze verloren van de latere winnaars.

In de geschiedenis van het BDO Granite City Open zagen we nog maar een keer een Nederlandse winnaar, in 2008 was het Karin Krappen die de titel won. Vorig jaar ging de dames titel naar Trina Gulliver en de beste heer was Colin Feeley die het stokje overnam van Ross Montgomery. In 2006 won Tony West het toernooi die als in Nederland wonende Engelsman meegeteld mag worden.

Vandaag spelen de singles tot aan de laatste vier waarbij weer een reeks Nederlanders deelnemen. Tot deze deelnemersgroep bevinden zich o.a. Jimmy Hendriks, Willy van de Wiel, Jeffrey de Graaf, Jan Dekker en Benito van de Pas.

Jimmy Hendriks verloor zijn eerste ronde van Tony Eccles. Willem Mandigers kwam tot de laatste 64 en Dekker en van de Wiel kwamen tot de laatste 32. Ook Benito van de Pas heeft de laatste 32 bereikt na overwinningen op o.a. John Walton met 4-1 en Ross Montgomery met 4-2. Helaas was ook voor hem de laatste 32 het eind station.

Jeffrey de Graaf uit Schagen is tot de laatste 8 gekomen waarmee hij de beste Nederlander is geworden.

Bij de dames versloeg Deta Hedman Lorraine Farlam met 3-2 in de kwartfinale en versloeg ze Cindy Pardy met 4-0 in de halve. Hedman treft morgen in de finale Irina Armstrong.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws