CenterParcs Masters "Op weg naar een nieuw record" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

CenterParcs Masters "Op weg naar een nieuw record"

CenterParcs Masters "Op weg naar een nieuw record"

November is weer aangebroken, traditioneel tijd om de pepernoten weer op de tafels te zetten en uit te zien naar het Centerparcs Masters darts event in het fantastische en betoverende vakantiepark de Vossemeren. Centerparcs staat van vrijdag 25 november tot en met 27 november volledig in het teken van de sport met de drie pijlen. In 2010 wist een record aantal van 750 singles af te reizen naar het Belgische Lommel. Ook in de 2011 editie ziet de organisatie zeker geen daling van het aantal inschrijvingen, het zou goed zijn voor onze geliefde sport dat het aantal van 750 in 2011 overtroffen zou worden. Bent u nog niet ingeschreven kan dat nog tot maandag 14 november aanstaande 23.59 uur! Wacht niet langer en schrijf uzelf in voor een fantastische darts ervaring!

.

Eimardo van Engelen wist in 2010 een betoverende 9-darts finish te gooien en Francisca Hoenselaar miste een perfecte finish op de 8ste pijl. Hoenselaar wist wel de titel op te eisen ten koste van de Engelse Deta Hedman. Bij de heren was het Engelsman Scott Mitchell die als beste uit het deelnemersveld kwam.

.

Naast darten staat ook ontspanning op het affiche van het Centerparcs Masters toernooi. Op zaterdagavond de traditionele feestavond waar 850 feestgangers een fantastische avond hebben. Onder het motto `never change a winning team` heeft de organisatie de zelfde super band en diskjockey als vorig jaar weten vast te leggen. Deze combinatie zal evenals in 2010 de Vossemeren volledig uit haar dak laten gaan. Op zondagavond na het toernooi de ´darts afther party´ ook dan gaan de voetjes van de vloer tijdens een karaoke avond.

.

De organisatie is van mening dit jaar alle deelnemers gelijke kansen te bieden door geen aparte VIProom beschikbaar te stellen. Een unieke kans om samen met alle internationale toppers de oche te betreden.

.

Dartfreakz.nl is het hele weekend aanwezig om voor de thuisblijvers verslag te doen.

.

Direct inschrijven

.
Boek een bungalow
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws