Christian Kist krijgt wildcard en debuteert op Zuiderduin Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Christian Kist krijgt wildcard en debuteert op Zuiderduin Masters

Christian Kist krijgt wildcard en debuteert op Zuiderduin Masters

Vandaag heeft de organisatie van de Zuiderduin Masters een wildcard toegekend aan de 25-jarige darter uit Vroomshoop, Christian Kist. Een nieuwe ster aan het Nederlandse darts firmament, die dit jaar hoge sprongen gemaakt heeft in de internationale dartsscène. Christian plaatste zich bij zijn allereerste optreden van het Lakeside play-off toernooi als deelnemer aan de Lakeside World Pro 2012 en wist de dag erna zich bij de laatste 16 van de Winmau World Masters te plaatsen.

Dit toernooi is een springplank voor talentvolle spelers naar de absolute top, Jan Dekker en Wesley Harms zijn hier voorbeelden van. Christian wordt hiermee de 19e speler op de lijst van reeds genodigde spelers voor de Zuiderduin Masters en zijn er nog vijf plaatsen beschikbaar.

Voor een compleet overzicht van alle deelnemers tot nu toe kunt u kijken in de rubriek "Deelnemers" op de website van de Zuiderduin Masters, www.zuiderduinmasters.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws