Engeland Open "Wesley Harms staat in halve finale van zondag" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Engeland Open "Wesley Harms staat in halve finale van zondag"

Engeland Open "Wesley Harms staat in halve finale van zondag"

Nederland heeft het goed gedaan tijdens het England open 2012, bij de dames wist Diana Appeldoorn door te dringen tot de laatste 32 waar Anastasia Dobromyslova met 3-2 een stokje stak voor Diana Appeldoorn. Bij de laatste 128 ging Tamara Schuur met 3-2 ten onder tegen Elaine Armer. Een ronde eerder ging Willeke van Engelen onderuit tegen Claire Stainsby. Voor zover wij weten zullen de halve en finales morgen worden afgewerkt. De halve finales bij de dames gaan tussen Deta Hedman en Lisa Ashton en tussen Irina Armstrong en Anastasia Dobromyslova.

Tamara Schuur heeft samen met Deta Hedman tijdens de koppels de halve finale weten te bereiken. De Nederlands/Engelse tandem verloor met 3-2 van Stephanie Smee/Wendy Reinstadtler. Michel van der Horst trof Benito van de Pas in de sheet finale, vd Pas won met 3-0 waarmee hij naar de laatste 32 ging.

Met 3-1 ging Deniz Armut onderuit tegen Mark Dacey. Met 2-3 maakte Doug Harwood een einde aan de tocht waar Jeffrey de Graaf aan was begonnen. Ron Meulenkamp had en bey en besloten de oversteek niet te maken. Bij de laatste 128 ging Free Willy onderuit tegen de Canadees Terry Hayhurst. Een ronde eerder was Paul Hogan te sterk voor Wilco Vermeulen die maar net Hogan voor moest laten 2-3. Ook Nico Vermeulen moest toekijken hoe Danny Smith met 3-0 bij de laatste 128 doorging.

De eerste wedstrijd van Elmar Schiffmacher was meteen de laatste Adam Hawkins was vandaag te sterk. Ook voor Eimardo van Engelen was de eerste meteen de laatste hij trof Michel van der Horst die zoals eerder genoemd kwam tot in de sheet finale. Wouter Vaes, Michel van Roon mochten vandaag ook maar een wedstrijd spelen.

Bryan de Hoog en Jan Dekker kwamen tot de laatste 32, voor Dekker was Tony Broughton met 3-2 het eindstation en voor de Hoog met 3-1 Paul Harvey. Jimmy Hendriks verloor met 3-0 de sheetfinale (laatste 64) van Wayne Warren. Deze zelfde Warren wist ook van de Pas te stoppen bij de laatste 16. Met 3-1 moest de man uit Tilburg toekijken hoe Warren via Sam Head nu in de halve finale een andere Nederlander treft.

Wesley Harms is de tegenstander van Wayne Warren die dus ook al Hendriks en van de Pas heeft verslagen. Harms is met deze prestatie de beste Nederlander en mag morgen terug komen voor de halve finale. De andere halve finale gaat tussen Tony Broughton en James Wilson.

Alle uitslagen zijn hier te vinden: Heren single - Heren koppel - Dames single - Dames koppel
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws