Max, Douglas, Steve West en Adams zijn door naar kwartfinale Dutch Open 2010 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Max, Douglas, Steve West en Adams zijn door naar kwartfinale Dutch Open 2010

Max, Douglas, Steve West en Adams zijn door naar kwartfinale Dutch Open 2010

Nadat gisteren Ross Montgomery, Scott Waites, Paul Gibbs en Patrick Loos zich hebben geplaatst voor de kwartfinale wisten vandaag ook Edwin Max, Stephen Douglas, Steve West en Martin Adams eveneens de kwartfinale te bereiken.

Morgen strijden deze 8 heren om de felbegeerde titel Dutch OPEN Champion 2010. De Dutch OPEN staat bekend als een van de moeilijkste toernooien ter wereld. Totaal spelen 2140 heren om de titel en de prijzenpot van € 4500 voor de winnaar.

Edwin Max heeft zich weten te plaatsen door onder andere met 3-1 te winnen van Lewis McGurn, Andy Wright en Jeffrey Brands. Steve Douglas was verantwoordelijk voor de uitschakeling van Stephen Bunting, Brian Woods en Tony West. Steve West won met 3-1 van Dave Chisnall en ook met 3-0 van Henri Klein, Conan Whitehead en Yordi Meeuwisse. Martin Adams was te sterk voor Joey ten Berge, Jasper Smidt, Glenn Miller en Remco van Eijden.


Ntqi_-WwkFw{/youtubejw}

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws