Oranje jongens team nipt onderuit tegen de Duitsers tijdens de Europe Cup Youth Darts WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Oranje jongens team nipt onderuit tegen de Duitsers tijdens de Europe Cup Youth Darts

Oranje jongens team nipt onderuit tegen de Duitsers tijdens de Europe Cup Youth Darts

In Oostenrijk wordt momenteel de WDF Europe Cup Youth Darts gespeeld. Vandaag tijdens de tweede speeldag stond het team event jongens en de meisjes single op het programma.

Daphne Camijn en Chantal Tessin zijn de Nederlandse meisjes die in het oranje shirt spelen voor team Holland. Helaas wiste beide niet door de poule fase te komen in het meisjes single toernooi. In de kwartfinale zagen we dus geen oranje shirts. Zowel Daphne als Chantal speelde goed maar kwamen net tekort.

Naast het meisjes single toernooi was het vandaag ook de dag voor het jongens team event. De oranje jongens versloegen directe concurrent Wales met 9-7 en vervolgens werd ook overtuigend gewonnen van Denemarken met 9-3. Vol overtuiging werd IJsland verslagen waarna de jongens hun waterloo haalde tegen Slowakije die met 9-8 een thriller wisten te winnen.

De Nederlandse jongens bestaande uit Cas Maessen, Pim van Bijnen, Sydnee de Vries en Bradley van der Velden gingen in de kwartfinale onderuit tegen de Duitsers. De Oosterburen kwamen 4-0 voor waarna oranje zich terug vocht in de wedstrijd en het tot een beslissende leg kwam (8-8) Voor Duitsland mocht Yorick Hofkens de laatste leg gooien tegen Bradley van der Velden die helaas twee wedstrijdpijlen miste waarna de Duitsers wonnen met 9-8.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws