Winmau Blade 4 officiële wedstrijdbord voor Zuiderduin Masters 2010 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Winmau Blade 4 officiële wedstrijdbord voor Zuiderduin Masters 2010

Winmau Blade 4 officiële wedstrijdbord voor Zuiderduin Masters 2010

Het merk Winmau bestaat dit jaar 65 jaar en dit wordt gevierd met het uitbrengen van een nieuw dartsbord, genaamd de Blade 4. Het dartsbord zal haar televisiedebuut maken tijdens de Winmau World Masters 2010 dat van 29 tot 31 oktober plaatsvindt in Hull. Hier zullen alle deelnemers van de Winmau World Masters voor het eerst kennismaken met het nieuwe dartsbord. De Winmau Blade 4 kent een nieuw en dynamische vormgeving van de draad die 50 procent dunner is dan zijn voorganger om het aantal bounce outs radicaal te verminder. Dit bedradingsysteem bestaat uit een ultra sterk materiaal dat is ontworpen om de pijlen af te buigen naar het doelgebied.

Tijdens de Zuiderduin Masters 2010 zal de Blade 4 ook aan het Nederlandse publiek getoond gaan worden. Of de Blade 4 voor die tijd al te koop is in Nederland is op dit moment nog niet bekend.

De officiële tekst omtrend het bord is als volgt:
Zeer geavanceerd nieuw bedradingsysteem voor prestaties zonder weerga. Bezit 50% dunnere dynamische-sectorbedrading voor minder bounceouts en maximaal scoringspotentieel. Volledig nietvrij systeem. Sisal-basis voor de uiterste duurzaamheid met een lange levensduur, superdicht, uiterst zichtbaar. Het fijnste dartbord met lage bounceout. Gratis boekje over het spel darts en checkout-tabel. Omvat alle wedstrijden en speelinstructies. Professioneel niveau.

Meer info over de blade 4 vind je hier

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws