Chris Quantock Triomfeert in de Achtste Speelweek van Modus Super Series 5, Roes runner-up algemeen nieuws
algemeen nieuws

Chris Quantock Triomfeert in de Achtste Speelweek van Modus Super Series 5, Roes runner-up

Chris Quantock Triomfeert in de Achtste Speelweek van Modus Super Series 5, Roes runner-up

De achtste speelweek van Modus Super Series 5 bracht weer een spervuur van dartactie met zich mee, en deze keer was het Chris Quantock, bijgenaamd "Quanny," die de kroon pakte en met de eer ging strijken. De 32-jarige Quanny bewees opnieuw zijn kunnen en verzekerde zich van een prijs van 5000 Britse ponden.

De runner-up van deze spannende speelweek was Bradly Roes, een jonge darter van 18 jaar uit Den Haag. Roes begon zijn avontuur in groep A, waar hij als vierde eindigde. Maar de herkansing in groep C leverde hem de groepswinst op, waardoor hij een ticket verdiende voor de finale op zaterdag. In groep C eindigde Jon Worsley op de tweede plaats.

Groep A werd gewonnen door Alex Spellman, terwijl de Lakeside wereldkampioen Neil Duff zegevierde in groep B. Jon Worsley behaalde de tweede plaats in groep C, terwijl Chris Quantock als tweede eindigde en Jarred Cole als derde in groep B, wat voldoende was om zich te kwalificeren voor de finale op zaterdag.

Ondanks hun sterke prestaties in de groepsfase, slaagden Jon Worsley en Jarred Cole er niet in om de halve finales op zaterdag te bereiken.

Halve finales:

Chris Quantock 4-0 Neil Duff

Bradly Roes 4-3 Alex Spellman

Finale:

Chris Quantock 4-2 Bradly Roes

Chris Quantock toonde zijn klasse in de finale en won met 4-2 van Bradly Roes, waardoor hij de titel greep in deze achtste speelweek van Modus Super Series 5. De prijzenpot van 5000 Britse ponden was een welverdiende beloning voor zijn indrukwekkende optreden. De jonge Hagenaar Roes kan terugkijken op een succesvolle week door groep C te winnen en de finale van de achtste speelweek te halen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws