De Belg Brian Raman introduceert een nieuwe manier om 105-finish uit te gooien algemeen nieuws
algemeen nieuws

De Belg Brian Raman introduceert een nieuwe manier om 105-finish uit te gooien

De Belg Brian Raman introduceert een nieuwe manier om 105-finish uit te gooien

Op de MODUS Super Series is Brian Raman deze week van de partij en hij liet weer op bijzondere wijze van zich horen.

Deze keer liet hij een nieuwe manier zien om 105 uit te gooien zoals te zien is op deze beelden.

1download 19

We raden je aan om deze manier niet zelf te volgen omdat het eigenlijk helemaal geen logische keuze is. Maar als je hem uitgooit heb je natuurlijk altijd gelijk en als het voor jou werkt dan staat niemand je in de weg om het op die wijze te doen.

Overigens was dit niet de eerste keer dat hij de kijkers en commenators verbaasde want eerder dit jaar flikte hij al iets vergelijkbaars. Tijdens dezelfde speelweek op de MODUS Super Series was ook Michel van der Horst van de partij en The Invisible Man zette ook een sterke prestatie neer.

Maar de Belg baarde eerder deze week ook al opzien door een leg te openen met tweemaal een 'blind 180'. Ook dat raden we je natuurlijk niet aan en zal vaker misgaan dan dat het goed uitpakt. Maar een darttalent als Brian Raman kan het zich veroorloven en daarom kunnen wij genieten van die beelden.

De Belg verkeerd dan ook in uitstekende vorm en benadrukte dit onlangs nog op de Dutch Open waar hij samen met zijn koppelmaat Damian Mol het koppeltoernooi op naam wist te schrijven. Grappig genoeg was hij eigenlijk niet eens van plan om aan de start te verschijnen maar dat liep anders.

"Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om de Dutch Open te spelen, omdat ik niet wist hoe het met mijn operatie zou aflopen. Ik wist dat Damian geen koppelmaat meer had, dus ik heb ik hem meteen bericht," aldus Brian Raman.

Tijdens de Dutch Open spraken we het duo en dat leverde dit komisch interview op.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws