Patrick Maat en Priscilla Steenbergen pakken eerste singeltitels op Catalonia Festival algemeen nieuws
algemeen nieuws

Patrick Maat en Priscilla Steenbergen pakken eerste singeltitels op Catalonia Festival

Patrick Maat en Priscilla Steenbergen pakken eerste singeltitels op Catalonia Festival

Deze week staat Calella in het Spaanse Catalonië in het teken van het darten. Zondag werd er een singeltoernooi gespeeld, nadat er zaterdag begonnen was met een opwarmtoernooi.

Het herensingletoernooi is gewonnen door Patrick Maat. In de finale won hij met 5-4 van Danny van Klompenburg. In de halve finales won Patrick Maat met 4-3 van Diderik van Renselaar. Danny van Klompenburg zette Christian Kist met dezelfde cijfers opzij.

De damesfinale werd gewonnen door Priscilla Steenbergen. In de finale was Priscilla met 4-3 te sterk voor Patricia de Peuter uit België met 4-3 na een 0-3 achterstand. Priscilla won in de halve finale met 4-1 van de Zweedse Anna Forsmark, terwijl Patricia met 4-0 te sterk was voor de Zweedse Maud Jansson.

Raymond van den Ende won het opwarmtoernooi op zaterdag met 4-1 ten koste van Moreno Blom. Patricia de Peuter klopte de Noorse Ramona Eriksen met 4-3 in het dames opwarmtoernooi.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws