Video: Fallon Sherrock schrijft wederom geschiedenis, eerste vrouw die 9-darter gooit op TV PDC
PDC

Video: Fallon Sherrock schrijft wederom geschiedenis, eerste vrouw die 9-darter gooit op TV

Video: Fallon Sherrock schrijft wederom geschiedenis, eerste vrouw die 9-darter gooit op TV

De Modus Super Series biedt spelers, die geen PDC-tourkaart hebben, de kans om zich te meten met andere goede spelers en daarbij ook een leuk zakcentje te verdienen. Fallon Sherrock, die de bijnaam The Queen of the Palace kreeg, door op het PDC WK 2020 Ted Evetts en Mensur Suljovic naar huis te sturen. Hierdoor was ze de eerste dame die een wedstrijd won op het PDC WK. Vooralsnog is zij de enige vrouw die een wedstrijd won in Alexandra Palace, hoewel andere dames dichtbij gekomen zijn en het een kwestie van tijd lijkt tot anderen hier ook in slagen.

Op de Modus Super Series lukte het de dame uit Milton Keynes om een 9-darter te noteren. Dit deed ze in haar partij tegen Adam Lipscombe. De Modus Super Series is immers te volgen op de Britse TV-zender Sporty Stuff TV en daarnaast is er ook een YouTubestream beschikbaar. Deze wedstrijd won ze uiteindelijk met 4-3.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws