VIDEO: Deze kerel verpulvert het wereldrecord op de bulls-eye in 1 minuut algemeen nieuws
algemeen nieuws

VIDEO: Deze kerel verpulvert het wereldrecord op de bulls-eye in 1 minuut

VIDEO: Deze kerel verpulvert het wereldrecord op de bulls-eye in 1 minuut

In het Guiness Book of World Records staat de naam van James Wade als beste speler in de Bulls-Eye Challenge in 1 minuut met 15 stuks. Maar dat dit beter kan zagen we al enkele keren tijdens onofficiële pogingen van alle spelers.

Maar de hoogte score daaruit is nu ook verpulverd en wel door Justin Smith. Nooit gooide iemand zoveel punten op de bulls-eye in 60 seconden zoals te zien is op deze indrukwekkende beelden.

VIDEO: Deze kerel verpulvert het wereldrecord op de bulls-eye in 1 minuut

Voor velen is Smith een onbekende naam maar met deze waanzinnige prestatie heeft hij zich in één keer op de kaart gezet. Om duidelijk te maken hoe bizar deze prestatie is dagen we je graag uit om zelf een poging te wagen om te kijken of je überhaupt in de buurt weten te komen van de helft van zijn punten. Dat zou namelijk al een hele knappe prestatie zijn.

Het record is overigens ook een tijdje in handen geweest van Ron Meulenkamp. De linkshandige wist het record te pakken ondanks zijn langzame spel en dus was accuratie het sleutelwoord in de poging van de Nederlander. Maar ook hij moet inmiddels ruimschoots zijn meerdere erkennen in het nieuw record.

Zelfs hele snelle spelers als Ricky Evans en Danny Lauby hebben niet weten te presteren wat Justin Smith hier wist klaar te spelen in 60 seconden. Mocht je het leuk vinden om een uitdaging op tijd te doen dan hebben we nog wel een andere leuke om hieraan toe te voegen. De Amerikaan Lauby is namelijk wel recordhouder van de snelste 'Around the World' die ooit op camera is vastgelegd.

De snelste speler blijft nog altijd Ricky Evans die het heeft weten te presteren om een 180-er te gooien in slechts 2,16 seconden. Dat is 0,45 seconden per pijl die bovendien nog in de triple terecht komt waar hij op mikt.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws