Video: Opmerkelijke 101 route van Terry Nash in Modus Super Serie algemeen nieuws
algemeen nieuws

Video: Opmerkelijke 101 route van Terry Nash in Modus Super Serie

Video: Opmerkelijke 101 route van Terry Nash in Modus Super Serie

Tijdens de groepswedstrijden in poule C van de Modus Super Series toonde de 36-jarige Terry Nash uit Engeland zijn creativiteit en kunde op een opmerkelijke manier. In de eerste leg van zijn duel tegen Paul Lewis koos Nash voor een bijzondere route om 101 uit te gooien.

Nash begon met een 17, gevolgd door een dubbel 17 en eindigde met een bullseye. Deze onverwachte finish bracht hem de eerste leg en zette de toon voor de rest van de wedstrijd.

Het duel tussen Nash en Lewis eindigde in een overtuigende 4-1 overwinning voor Nash. Zijn indrukwekkende prestaties gedurende de groepsfase bezorgden hem de tweede plaats in groep C. Hierdoor heeft hij zich gekwalificeerd voor de finals night, waar hij later vandaag opnieuw in actie zal komen.

Nash's unieke manier van finishen laat zien hoe divers en spannend de dartsport kan zijn, en zijn optreden in de Modus Super Series belooft veel voor de komende wedstrijden. Blijf op de hoogte voor meer updates en analyses van dit boeiende toernooi.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws