Noa-Lynn van Leuven schittert bij debuut en plaatst zich voor Finals Night in de Modus Super Series algemeen nieuws
algemeen nieuws

Noa-Lynn van Leuven schittert bij debuut en plaatst zich voor Finals Night in de Modus Super Series

Noa-Lynn van Leuven schittert bij debuut en plaatst zich voor Finals Night in de Modus Super Series

Noa-Lynn van Leuven, de getalenteerde uit Beverwijk, heeft een indrukwekkend debuut gemaakt tijdens speelweek vijf van de Modus Super Series 8. Van Leuven heeft groep B gewonnen en zich daarmee verzekerd van een plek in de finals night, die vanavond plaatsvindt in Portsmouth, Engeland. De wedstrijden zijn live te volgen op YouTube.

Een Glansrijk Debuut

Noa-Lynn van Leuven nam voor het eerst deel aan de Modus Super Series en liet direct een verpletterende indruk achter. Met haar overwinning in groep B heeft ze zich geplaatst voor de felbegeerde finals night, waar de beste darters strijden om de ultieme titel.

Sterke Concurrentie in Groep B

Van Leuven moest het opnemen tegen enkele sterke tegenstanders in groep B. De Belg Timothy Verbrugghe eindigde als derde, waardoor ook hij zich plaatste voor finals night. Craig Galliano en Scott Taylor wisten de top drie niet te bereiken. Jon Worsley behaalde de tweede plaats in groep B en verzekerde zich eveneens van een plek in de finale van vanavond. Samen met Van Leuven en Verbrugghe vormt hij het trio dat doorgaat vanuit groep B.

Overige Gekwalificeerden voor Finals Night

Groep A werd gewonnen door Jim McEwan, terwijl Neil Duff en Terry Nash zich vanuit groep C plaatsten voor finals night. De Belg Brian Raman wist in zowel groep A als groep C niet voldoende punten te verzamelen en is daardoor uitgeschakeld.

Fallon Sherrock maakte eerder naam tijdens de series

Fallon Sherrock, bijgenaamd "The Queen of the Palace," heeft ook indruk gemaakt in de serie. In speelweek zeven bereikte ze de finale, maar verloor ze van Steve West. Sherrock zorgde echter voor een historisch moment door een perfecte 9-darter te gooien in de vierde serie.

Vanavond is de Grote Finale

Met Noa-Lynn van Leuven die haar debuut bekroont met een plek in de finals night, belooft het een spannende avond te worden. De wedstrijd is live te volgen op YouTube, waar dartsliefhebbers wereldwijd kunnen genieten van hoogstaand darten en misschien wel nieuwe verrassingen.

Noa-Lynn van Leuven heeft met haar optreden in groep B bewezen dat ze een serieuze kracht is om rekening mee te houden. Of ze net als Jimmy van Schie de titel mee naar huis mag nemen zien we vanavond. Brabander Van Schie won vorige week de Modus titel.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws