Vijfde Speelweek van de Modus Super Series naar Duff, Van Leuven L4 algemeen nieuws
algemeen nieuws

Vijfde Speelweek van de Modus Super Series naar Duff, Van Leuven L4

Vijfde Speelweek van de Modus Super Series naar Duff, Van Leuven L4

De Final Night van de vijfde speelweek van de Modus Super Series, gehouden op zaterdagavond, leverde opnieuw spectaculaire dartsactie op. Terwijl de Belg Timothy Verbrugghe en de Schot Chucky Jim McEwan de halve finales niet wisten te bereiken, slaagde de Nederlandse Noa-Lynn van Leuven erin om door te stoten naar de finaleronde.

Noa-Lynn van Leuven, afkomstig uit Beverwijk, plaatste zich voor de halve finales door groep B te winnen. In de halve finale trof zij de formidabele Terry Nash. Nash, die eerder in de week het nieuws haalde met een opmerkelijke 101-finish, zette zijn indrukwekkende vorm voort door Van Leuven slechts één leg te gunnen en een gemiddelde van ruim 106 te noteren. Nash toonde zijn dominantie en versloeg de Nederlandse overtuigend.

De andere halve finale zag voormalig Lakeside wereldkampioen Neil Duff het opnemen tegen Jon Worsley. Duff, die in 2022 de eerste editie van het WDF Lakeside wereldkampioenschap won, zette een fenomenale prestatie neer door een gemiddelde van 109.31 te behalen en Worsley zonder legverlies te verslaan.

De finale werd een spannende strijd tussen Neil Duff en Terry Nash. Duff, die drie keer eerder een speelweek won maar nog nooit een champions week titel had gepakt, begon sterk. De wedstrijd ging gelijk op, maar uiteindelijk wist Duff met de hakken over de sloot Nash met 4-3 te verslaan.

Duff's overwinning betekent dat hij zich wederom plaatst voor de champions week, waar hij zal proberen zijn eerste champions week titel te pakken. Hij zal het in elk geval opnemen tegen andere weekwinnaars zoals Tom Sykes, Jim Long, Richard Rowlands en Jimmy van Schie uit Brabant.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws