Dit weekend de landelijke beker- en divisiekampioenschappen in de Hanzehal Zutphen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dit weekend de landelijke beker- en divisiekampioenschappen in de Hanzehal Zutphen

Dit weekend de landelijke beker- en divisiekampioenschappen in de Hanzehal Zutphen

Aankomend weekend is het tijd voor de landelijke beker- en divisiekampioenschappen. Op zaterdag 15-06-2024 staan de divisiekampioenschappen op het programma. Alle divisies komen op deze dag in actie. Aan het einde van deze dag kennen we alle nieuwe landelijke divisiekampioenen. Op zondag 16-06-2024 wordt het bekerkampioenschap gespeeld. Op deze dag strijden de regionale bekerwinnaars van de aangesloten lidorganisaties voor de landelijke titel. Een prestigieuze titel!

Locatie:

Beide evenementen worden gespeeld in de Hanzehal in Zutphen.
Adres: Fanny Blankers-Koenweg 27203 AA Zutphen

Deelnemende Teams:

Voor een overzicht van alle deelnemende teams aan de divisiekampioenschappen ga naar deze pagina. Voor een overzicht van alle deelnemende teams aan het bekerkampioenschap ga naar deze pagina.

Tijden:

Voor zowel de beker- als divisiekampioenschappen geldt: De Hanzehal is om 09.45 uur open. Captains dienen zich voor 10.30 uur te melden en de wedstrijden zullen om 11.00 uur beginnen. Teams die om 10.30 uur niet zijn aangemeld kunnen door de wedstrijdleiding worden uitgesloten van deelname.

Kledingvoorschrift

Spelers dienen te voldoen aan het Algemene kledingvoorschrift van de NDB. Daaronder wordt o.a. verstaan:

• Een pantalon in zwart, donkerblauw of donkergrijs. Voor dames is ook een rok (minimaal op de knie) toegestaan. De pantalon/rok mag niet voorzien zijn van versierselen als borduursels, sierspijkers, ritsen enz. Geen spijker-/jeansstof dan wel in jeansmodel, en geen corduroy en (nep)leer. Geen trainingsbroeken of vrijetijdsbroeken met elastiek aan de bovenkant en/of onderkant.

• Een net shirt met kraag en mouwen. Hieronder valt een dartsshirt met kraag en mouwen, een poloshirt met kraag en mouwen of een blouse/overhemd met kraag en mouwen.

• Hoofddeksels zijn tijdens de wedstrijden niet toegestaan.• Niet toegestaan zijn o.a.: korte broeken, minirokken, trainingsbroeken, korte hemdjes, t-shirts en voetbalshirts.

Kijk voor het volledige algemene kledingvoorschrift op: https://www.ndbdarts.nl/reglementen.

Belangrijke informatie:

Alle captains van de deelnemende teams aan zowel de beker- als divisiekampioenschappen hebben een brief van ons ontvangen met alle belangrijke informatie. Neem deze brief goed door voordat jullie afreizen naar Zutphen.

Klik hier om naar de divisiekampioenschappen pagina te gaan waar alle informatie en de brief te vinden is. Klik hier om naar de bekerkampioenschappen pagina te gaan waar alle informatie en de brief te vinden is.

Hall of Fame:

Klik hier om naar de Hall of Fame te gaan voor een overzicht van alle eerdere kampioenen.

Mochten er vragen zijn, neem dan even contact op met de NDB via: [email protected]

De NDB wenst alle teams alvast veel succes dit weekend!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws