Boris Krcmar gooide woensdag tijdens Players Championship 12 zijn eerste perfecte leg PDC
PDC

Boris Krcmar gooide woensdag tijdens Players Championship 12 zijn eerste perfecte leg

Boris Krcmar gooide woensdag tijdens Players Championship 12 zijn eerste perfecte leg

Tijdens de recente Players Championship-tweedaagse heeft de Kroatische darter Boris Krcmar zijn eerste officiële negendarter gegooid bij de PDC. De perfecte leg van Krcmar kwam op woensdag in de twaalfde editie van het Players Championship, een toernooi dat bol stond van indrukwekkende prestaties.

Krcmar, bekend onder zijn bijnaam ‘The Biggest’, gooide zijn 9-darter in de derde ronde van het toernooi tegen Robert Grundy. Het opmerkelijke hoogtepunt kwam in de zesde leg, toen de stand 3-2 in het voordeel van Krcmar was. Hij begon de leg met twee opeenvolgende 180-scores en sloot af met een foutloze 141 finish, wat de spanning in de zaal flink deed stijgen.

De Kroaat, die hiermee zijn allereerste negendarter in een officieel PDC-toernooi wist te gooien, won de partij uiteindelijk met 6-3. Hij zette zijn sterke reeks voort tot de kwartfinale, waar hij uiteindelijk zijn meerdere moest erkennen in de Belgische darter Dimitri van den Bergh, die later het toernooi zou winnen. Op weg naar de laatste acht wist Krcmar onder andere de Belg Kim Huybrechts overtuigend met 6-1 te verslaan.

Krcmar’s prestatie maakt deel uit van een opvallende trend in de Players Championship-serie van dit jaar, waarin al twaalf perfecte legs zijn gegooid. Deze statistiek onderstreept niet alleen de toenemende competitie binnen het circuit, maar ook de groeiende lijst van darters die in staat zijn een perfecte leg te gooien.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws