Harms en de Graaf winnen het Open Fries 2011 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Harms en de Graaf winnen het Open Fries 2011

Harms en de Graaf winnen het Open Fries 2011

Het Open Fries is vandaag gestreden in de WTC Expo hallen te Leeuwarden. 177 heren, 42 dames, 11 meisjes, 15 aspiranten en 26 junioren vormden het strijd toneel van Friesland. Het Open Fries is de 7de ranking van het NDB seizoen 2011. Op 18 december zal alleen nog het gesloten Nederland volgen als afsluiter van het NDB seizoen. Bij de meisjes ging de eindstrijd tussen Kaylee van der Steen en Kaylee de Priester. Met 4-0 was van der Steen oppermachtig en won het open Fries bij de meisjes. Joyce Schuurman en Angelique Maarse grepen net naast de finale als verliezende halve finalisten.

Bij de aspiranten wist Kenzo Fernando Pereira met 2-4 te winnen van Kevin Doets. Wesley Smit en Stefan Uittenbosch verloren beide de halve finale. Met 1-4 wist Quin Wester Jeffrey de Zwaan voor te blijven bij de junioren. Tim van den Hoek en Mike Zuijdwijk gingen onderuit in de halve finales.

Bij de dames moest Sharon Prins Roelie Bakker door laten gaan naar de finale met 0-3. Debby de Vos snoepte één leg af van Aileen de Graaf die met 1-3 in de finale stond tegenover Bakker. In de finale wist Roelie Bakker slechts één leg te pakken van de vijf legs die de finale zou gaan duren. Met 1-4 ging de titel naar Aileen de Graaf. Uit de 177 heren wist Wesley Harms als beste uit de bus te komen in de finale rekende hij met 2-4 af met Christiaan Kist. Dennis de Kloese en Toon Greebe gingen beide met 3-0 onderuit in de halve finales.

Uitslagen:
Heren:

Dames:

Aspiranten:

Jongens:

Meisjes

Met dank aan Evertzomer.nl voor de uitslagen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws