A.s. zondag weer legitimatieplicht tijdens NDB Ranking Vlaardingen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

A.s. zondag weer legitimatieplicht tijdens NDB Ranking Vlaardingen

A.s. zondag weer legitimatieplicht tijdens NDB Ranking Vlaardingen

NDB Rankingseizoen gaat aanstaande zondag weer van start! Na een zeer geslaagde Dutch Open, waar veel belangstelling was van zowel senioren als jeugd, kijken we uit naar de start van het nieuwe NDB Rankingseizoen. De aftrap zal aanstaande zondag 12 februari plaatsvinden in Sportcentrum Vlaardingen. Voor de derde keer op rij is de regio Rotterdam het decor van een officiële NDB Ranking. De organisatie is in handen van de Rotterdamse Darts Organisatie (RDO).

Iedere darter met de Nederlandse nationaliteit en speelgerechtigd is voor de Lakeside en Winmau World Masters, kan hieraan deelnemen.Voor het behalen van Rankingpunten dient men wel lid te zijn van een aangesloten lidorganisaties van de Nederlandse Darts Bond. Leden die voor het eerst deelnemen aan een NDB Ranking kunnen bij de inschrijftafel een registratienummer aanvragen. Deelnemers die niet lid zijn mogen wel deelnemen, maar zullen geen punten ontvangen.

Als speler teken je voor bovenstaande criteria middels het inschrijfbriefje. Omdat dit de eerste Ranking van een nieuw seizoen is, moet iedereen opnieuw een legitimatiebewijs kunnen tonen bij inschrijving! Een paspoort, ID-bewijs of een kopie van één van beiden is voldoende. Aangezien je wettelijk verplicht bent een identiteitsbewijs bij je te dragen verwachten we weinig problemen. Deze identificatieplicht geldt niet voor kinderen jonger dan 14 jaar (aspiranten / meisjes). De ouders en/of begeleiders die hen inschrijven zullen tijdens inschrijving garant moeten staan voor bovenstaande.

Meedoen aan het NDB Rankingcircuit betekent niet alleen kans maken op een mooie prijzenpot (totaal € 4.000,- per Ranking). Tevens maak je kans op een plekje in de Nederlandse selectie en is er bij heren een Wildcard voor de Zuiderduin Masters 2012 te verdienen!

Inschrijven kan ter plaatse. De aspiranten, meisjes en junioren dienen zich voor 11.00 uur in te schrijven (€ 3,-), senioren dienen zich voor 12.30 uur in te schrijven (€ 10,-). Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt bepaald of er gespeeld wordt in poules en of er een verliezersronde zal zijn. Let op, het kledingreglement van de NDB is van toepassing! Oftewel, pantalon en shirt met kraag is verplicht. Kijk voor meer informatie op http://www.ndbdarts.nl/breedtesport/ndb-ranking

De NDB en RDO wensen alle deelnemers ontzettend veel succes en plezier in Vlaardingen!

Voor meer informatie zie: www.rdodarts.nl

Locaties en data NDB rankings 2012:
1e Ranking 12 februari: Vlaardingen - De Rotterdamse NDB Ranking (RDO)
2e Ranking 4 maart: Lent - OpenRivierenland.nl (RDB)
3e Ranking 1 april: 's-Hertogenbosch - Open ’s Hertogenbosch (BDC)
4e Ranking 15 april: Nijkerk - Nijkerkse NDB Ranking (NDB)
5e Ranking 20 mei: Nijkerk - Nijkerkse NDB Ranking (NDB)
6e Ranking 9 september: Onbekend
7e Ranking 14 oktober: Onbekend
8e Ranking 18 november: Onbekend
Gesloten Nederland 16 december: Nijkerk

Update: In de agenda van de Nederlandse Darts Bond zien we dat inmiddels ook de vijfde NDB-ranking is voorzien van een locatie. Evenals de vierde ranking zal op 20 mei de vijfde ranking plaatsvinden in Nijkerk.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws