Speeldata TOPtraining Leiden bekend, kwalificatiedag 23 september Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Speeldata TOPtraining Leiden bekend, kwalificatiedag 23 september

Speeldata TOPtraining Leiden bekend, kwalificatiedag 23 september

De speeldata voor de TOPtraining Leiden zijn bekend gemaakt. Op 23 en 30 september zullen in Partycentrum De Zijl kwalificatiedagen plaatsvinden. De eerste speeldag voor de spelers die zich weten te plaatsen is op14 oktober. Inmiddels zijn er al meer dan 30 aanmeldingen, onder hen vinden we namen zoals Dennis Verhaegen, Kristiaan de Boer, Edward Steggerda, Rilana Erades en Arie van Iterson.

De beste 24 darters van de regio Leiden zullen op de dinsdagavond in Partycentrum De Zijl de strijd met elkaar aangaan om zo hun niveau omhoog te brengen. De Toptraining zal ééns in de 2 á 3 weken plaatsvinden en dus niet wekelijks om zo de spelers enigszins te ontlasten van hun drukke programma. Er zal in een A en B poule gespeeld worden.

Op de website van SterkDarts kunt u zich nog steeds aanmelden voor de TOPtraining Leiden. Meer informatie op www.sterkdarts.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws