Zondag laatste dag voor inschrijven nieuwe SuperLeague teams Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Zondag laatste dag voor inschrijven nieuwe SuperLeague teams

Zondag laatste dag voor inschrijven nieuwe SuperLeague teams

Het is weer mogelijk voor nieuwe teams om zich aan te melden voor de SuperLeague. Nieuwe teams hebben t/m zondag 2 april 2023 de tijd om zich aan te melden. Uiteraard mogen dit ook teams zijn die eerder zijn uitgevloeid uit de SuperLeague. De inschrijving voor de play-offs is gratis en kan door een e-mail te sturen naar: sln@ndbdarts.nl. Men zal vervolgens het inschrijfformulier toegezonden krijgen. Nadat de inschrijving is gesloten ontvangen de captains op woensdag 5 april het wedstrijdschema en alle overige informatie.

In de maanden april t/m juni 2023 zullen er play-off wedstrijden gespeeld worden door nieuwe teams die zich hebben aangemeld. Om conflicterende speeldagen te voorkomen met de reguliere SuperLeague en LaCo zullen de wedstrijden in de SuperLeague play-offs altijd op zondag gespeeld worden, m.u.v. de promotie/degradatiewedstrijden welke op zaterdag gespeeld worden.

Op 9 april staat de eerste wedstrijd gepland en als er nog zes teams over zijn wordt er op 21 mei bepaald welke drie nieuwe teams zich direct plaatsen voor het SuperLeague seizoen 2023/2024. Op zaterdag 10 juni zullen de drie verliezende teams nog een promotie/degradatieduel spelen tegen de nummers 9 van de overgangsklassen van dit seizoen. De winnaars van deze wedstrijden plaatsen zich ook voor het SuperLeague seizoen 2023/2024. Het definitieve schema van de play-offs wordt uiterlijk 5 april, na het sluiten van de inschrijving bekend gemaakt.

Uiteraard zitten er een aantal regels en voorwaarden aan de play-off wedstrijden. Deze zijn hier te vinden. Voor al het overige zal het officiële SuperLeague reglement gelden dat u hier kunt vinden.

Wil je je aanmelden voor de play-offs, vraag dan het inschrijfformulier op door een mail te sturen naar [email protected]. Ook voor eventuele vragen kun je ons via dit mailadres bereiken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws