16 van de 24 deelnemers voor de PDC World Series of Darts Finals bevestigd PDC
PDC

16 van de 24 deelnemers voor de PDC World Series of Darts Finals bevestigd

16 van de 24 deelnemers voor de PDC World Series of Darts Finals bevestigd

Van 15 tot en met 17 september staat de AFAS Live te Amsterdam in het teken van de PDC World Series of Darts Finals. Hierin zullen de acht hoogst geklasseerde spelers op de World Series Order of Merit het opnemen tegen acht uitgenodigde spelers en acht spelers die hun plek via het kwalificatietoernooi voor PDC-tourkaarthouders veiligstellen.

Michael van Gerwen en Dimitri van den Bergh wisten zich vanwege hun prestaties op de World Series of Darts al verzekerd van hun plekje in Amsterdam. Daar zijn inmiddels ook Danny Noppert en Raymond van Barneveld bijgekomen. Damon Heta, Simon Whitlock en Haupai Puha zorgen voor een goede vertegenwoordiging van Down Under. De Canadees Jeff Smith en Pool Krzysztof Ratajski geven het deelnemersveld een groter internationaal karakter. Daarnaast mag Jonny Clayton zijn landgenoot Gerwyn Price vergezellen.

Op 6 september zal bekend worden welke acht PDC-tourkaarthouders hun ticket naar Amsterdam mogen gaan boeken. Dan zal een maximum van 113 spelers strijden om een van de laatste acht tickets.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws