Alle Nederlanders en Belgen met een PDC tourkaart aanwezig tijdens Players Championship 7 & 8 komende week PDC
PDC

Alle Nederlanders en Belgen met een PDC tourkaart aanwezig tijdens Players Championship 7 & 8 komende week

Alle Nederlanders en Belgen met een PDC tourkaart aanwezig tijdens Players Championship 7 & 8 komende week

Deelnemers voor de Players Championship dubbele confrontatie van volgende week zijn bevestigd. Alle Nederlandse en Belgische tourkaart-houders zullen beide dagen strijden om de felbegeerde titels in Leicester.

De Mattioli Arena zal gastheer zijn voor de Players Championships 7 en 8 op 8 en 9 april, waar de grootste namen van de sport twee dagen lang strijden in de East Midlands.

In de twee toernooien, elk met een prijzenpot van £125.000, zullen 128 spelers, bestaande uit PDC Tourkaarthouders en PDPA Associate Leden het tegen elkaar opnemen voor de hoofdprijs van £15.000 per evenement.

De eerste zes evenementen hebben zes verschillende winnaars opgeleverd, met Luke Littler, Gary Anderson, Ryan Searle, Damon Heta, Raymond van Barneveld en Dave Chisnall die tot nu toe de eer hebben gedeeld.

Alleen Adrian Lewis en Adam Smith-Neale hebben zich afgemeld waardoor Andy Boulton, Aden Kirk de nummers twee en drie van de challenge tour order of merit mogen deelnemen. Danny Jansen is 'aanvoerder' van deze ranking, maar zal niet aantreden op 8 en 9 april gezien hij niet in Europa is.

Dat betekent dat het voltallige Nederlandse tourkaart legioen aanwezig is tijdens de twee protour toernooien volgende week. Nederlandse tourkaarthouders die gaan spelen zijn: Jeffrey De Zwaan, Kevin Doets, Martijn Dragt, Patrick Geeraets, Jelle Klaasen, Chis Landman, Maik Kuivenhoven, Geert Nentjes, Wessel Nijman, Danny Noppert, Owen Roelofs, Jeffrey Sparidaans, Raymond van Barneveld, Jurjen van der Velde, Vincent van der Voort, Jitse Van der Wal, Dirk van Duijvenbode, Michael van Gerwen, Berry van Peer, Danny van Trijp, Gian van Veen, Richard Veenstra, Jermaine Wattimena en Niels Zonneveld. Verder zien we tevens op de deelnemerslijst Jules van Dongen en Jeffrey De Graaf die niet officieel onder de Nederlandse vlag spelen.

En namens onze Zuiderburen staan de volgende Belgen op de deelnemerslijst: Andy Baetens, Mike De Decker, Kim Huybrechts, Ronny Huybrechts, Robbie Knops, Dimitri Van den Bergh en Mario Vandenbogaerde.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws