Barneveld toont echte klasse op Baltic Sea Darts Open met indrukwekkende zege PDC
PDC

Barneveld toont echte klasse op Baltic Sea Darts Open met indrukwekkende zege

Barneveld toont echte klasse op Baltic Sea Darts Open met indrukwekkende zege

De vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld heeft een indrukwekkende overwinning geboekt op de Zweed Daniel Larsson tijdens het Baltic Sea Darts Open. In de eerste ronde toonde de ervaren darter uit Den Haag zijn klasse door met 6-1 te winnen van de 42-jarige Larsson.

Van Barneveld zette de toon door al in de tweede leg een break te forceren en zijn eigen leg te behouden. Met een secure 80-finish brak hij opnieuw in de vijfde leg, waardoor hij zijn voorsprong uitbreidde naar 4-1. De Hagenaar liet vervolgens zien waarom hij tot de wereldtop behoort door 89 uit te gooien in slechts 12 pijlen, wat hem op een comfortabele 5-1 voorsprong bracht. In de zevende leg behield Van Barneveld zijn concentratie en verzekerde de overwinning met een 14-darter.

Met deze overwinning plaatst Van Barneveld zich voor een spannende ontmoeting op zaterdag tegen zijn landgenoot Danny Noppert. Fans kunnen zich opmaken voor een boeiende strijd tussen de twee Nederlandse dartgrootheden.

Later deze vrijdagavond komen nog Andy Baetens en Mike de Decker uit België in actie en zal Wessel Nijman de vrijdagavond afsluiten tegen The Nuke Littler. Klik hier voor het verslag van de eerdere wedstrijden op de vrijdagavond.

Het programma vrijdagavond Baltic Sea Darts Open

Madars Razma (86.49) 6-5 Chris Dobey (91.04)

Kevin Troppmann (94.99) 4-6 Gian van Veen (95.1)

Daryl Gurney (88.3) 6-3 Dimitri Van den Bergh (87.77)

Raymond van Barneveld (99.33) 6-1 Daniel Larsson (95.18)

Klik hier voor het laatste deel van de vrijdagavond in het Duitse Kiel.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws