Dag 5 CLD Co Stompé verliest finale van Wes Newton PDC
PDC

Dag 5 CLD Co Stompé verliest finale van Wes Newton

Dag 5 CLD Co Stompé verliest finale van Wes Newton

Vandaag staat dag 5 van de Championship League of Darts op het programma waarbij we een tweede Nederlander mogen verwelkomen, namelijk Vincent van der voort. Gisteren was Co Stompe er dichtbij om het in de finale op te nemen tegen James Wade maar Dennis Priestley stak er een stokje voor met een schitterende 155-finish. Vandaag zijn het wederom nieuwe ronde, nieuwe kansen voor Co Stompe die evenals Vincent van der Voort zijn pijlen zal richten op een dagzege.

Update: Co en Vincent verliezen beide hun eerste partij. Stompé neemt het in de 2e wedstrijd op tegen Dennis Priestliey, en Van der Voort gaat het in zijn 2e partij opnemen tegen Kevin Painter.

Update: Vincent van der Voort heeft zijn 2e wedstrijd met 6-3 gewonnen van Kevin Painter en was in de laatste leg even 6 pijlen op weg voor een mooie finish. Co Stompé heeft zijn 2e partij met 6-5 gewonnen. Eigenlijk stond hij lang achter en leek het niet zijn kant op te rollen maar Stompé kwam terug tot 5-5 en ging er met de laatste leg vandoor. In de 3e partij neemt Co het op tegen Wayne Jones en kan Vincent tegen Adrain Lewis aan de bak.

Update: Van der Voort verliest zijn 3e partij met 6-3 van Adrian Lewis en mag het in de 4e wedstrijd gaan opnemen tegen Wes Newton. Stompé heeft zijn 3e wedstrijd gewonnen van de goed spelende Wayne Jones met 6-4 en mag zich na de lunch gaan opmaken voor zijn 4e wedstrijd tegen Gary Anderson.

Update: Vincent van der Voort heeft zijn 4e wedstrijd nipt met 6-5 verloren van Wes Newton. In de volgende partij zal de strijd aan moeten binden met Gary Anderson. Het begint er langzaam op te lijken dat Co Stompé langzaam de angstgegner van de Schot Gary Anderson begint te worden. Hij versloeg hem vandaag weer, ditmaal in zijn 4e partij, nipt met 6-5.In zijn 5e wedstrijd zal Stompé de strijd aangaan met Wes Newton.

Update: Van der Voort heeft zijn 5e wedstrijd met 6-2 kansloos verloren van Gary Anderson. In de volgende pot gaat hij spelen tegen Wayne Jones. Ook Stompé verliest zijn 5e wedstrijd terwijl hij 4 pijlen voor de wedstrijd kreeg en heel wat hoge finishes waaronder een 170 voor ons in petto had. Hij mag het in de 6e wedstrijd opnemen tegen Adrian Lewis.

Update: Beide Nederlandse heren hadden ons vandaag in hun 6e wedstrijd zomaar een whitewash kunnen bezorgen. Van der Voort won geheel onverwacht met 6-1 van Wayne Jones, en Stompé wist de jonge Engelsman Adrian Lewis met 6-0 even de oren te wassen. Het moment is nu aangebroken dat onze Hollandse uithangborden van de dag de strijd in de 7e wedstrijd met elkaar aangaan om te bepalen wie de beste Nederlander van de dag gaat worden. En er hangt nog veel meer af van deze laatste wedstrijd van beide heren. Voor Stompé is er niets meer te verliezen. Hij is zo goed als zeker van een halve finaleplaats. Van der Voort of Gary Anderson zal vandaag naar huis moeten. Anderson moet nog spelen tegen Wes Newton. Bij een grote winst voor Stompé zou hij dus zomaar verantwoordelijk kunnen zijn voor de definitieve uitschakeling van Vincent van der Voort. Adrian Lewis en Wayne Jones zijn samen met Stompé op dit moment al zeker van de halve finale.

Update: Co Stompé staat voor de tweede achtereenvolgende dag in de halve finale. Deze keer mag hij het opnemen tegen Wayne Jones, waarvan hij eerder vandaag met 6-4 wist te winnen. De onderlinge strijde tussen Stompé en Van der Voort werd met 6-2 gewonnen door de lange man uit Purmerend die prachtig spel liet zien. Omdat Gary Anderson met 6-4 verloor van Wes Newton en daarmee op legsaldo onder Van der Voort eindigde mag Vincent morgen weer aan het bord verschijnen. Hij wordt dan vergezeld door Jelle Klaasen.

Update: Co Stompé heeft zich geplaatst voor de finale en is daarmee weer een stapje verder dan gisteren. Hij versloeg Wayne Jones in de halve finale met 6-3. In de finale zal hij het op gaan nemen tegen Wes Newton die Adrian Lewis met 6-1 versloeg.

Time

 

Board One

Board Two

10.30am

Match One

Adrian Lewis 6-4 Gary Anderson

Wayne Jones 6-2 Wes Newton

 

Match Two

Dennis Priestley 6-5 Vincent van der Voort

Kevin Painter 6-3 Co Stompe

 

Match One

Wes Newton 6-4 Adrian Lewis

Vincent van der Voort 6-3 Kevin Painter

 

Match Two

Co Stompe 6-5 Dennis Priestley

Gary Anderson 1-6 Wayne Jones

 

Match One

Wes Newton 6-3 Kevin Painter

Adrian Lewis 6-3 Vincent van der Voort

 

Match Two

Co Stompe 6-4 Wayne Jones

Gary Anderson 4-6 Dennis Priestley

Not before 2pm

Match One

Kevin Painter 4-6 Adrian Lewis

Wes Newton 6-5 Vincent van der Voort

 

Match Two

Gary Anderson 5-6 Co Stompe

Wayne Jones 6-5 Dennis Priestley

 

Match One

Wayne Jones 6-3 Kevin Painter

Dennis Priestley 2-6 Adrian Lewis

 

Match Two

Vincent van der Voort 2-6 Gary Anderson

Co Stompe 5-6 Wes Newton

Not before 4.15pm

Match One

Dennis Priestley 6-5 Wes Newton

Gary Anderson 6-3 Kevin Painter

 

Match Two

Vincent van der Voort 6-1 Wayne Jones

Adrian Lewis 0-6 Co Stompe

 

Match One

Wayne Jones 5-6 Adrian Lewis

Kevin Painter 5-6 Dennis Priestley

 

Match Two

Co Stompe 2-6 Vincent van der Voort

Wes Newton 4-6 Gary Anderson

Not before 6.45pm

 

Adrian Lewis 1-6 Wes Newton

Wayne Jones 3-6 Co Stompé

Not before 7.30pm

Final

Wes Newton 6-1 Co Stompé   

Websites die de beelden live uitzenden:
Bet365 - www.bet365.com
188bet - www.188bet.com
IBC Bet - www.ibcbet.com
Unibet - www.unibet.com
Sportingbet - www.sportingbet.com
Ladbrokes - www.ladbrokes.com
Paddy Power - www.paddypower.com
Betfair - www.betfair.com
Betclic - www.betclic.com
Betathome - www.betathome.com
Expekt - www.expekt.com
Digibet - www.digibet.com
Titanbet - www.titanbet.com
Hititbet - www.hititbet.com
Stan James - www.stanjames.com
Betboo - www.betboo.com

Of volg de score op www.twitter.com/officialpdc

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws