Deze beelden van James Wade van direct na de wedstrijd gaan viral op internet PDC
PDC

Deze beelden van James Wade van direct na de wedstrijd gaan viral op internet

Deze beelden van James Wade van direct na de wedstrijd gaan viral op internet

James Wade speelde vrijdagavond een zenuwslopend duel tegen Josh Rock en won het duel in een beslissende laatste leg met 16-15.

Maar een dag later spreekt iedereen over wat The Machine direct daarna doet zoals te zien is op deze beelden.

Deze beelden van James Wade van direct na de wedstrijd gaan viral op internet

James Wade staat bekend om zijn opmerkelijk gedrag zo nu en dan en dat was op de Grand Slam of Darts nu niet anders. Wie herrinert zich zich niet de brul van de Engelsman richting de altijd respectvolle Japanner Seigo Asada op het PDC WK van 2019.

Maar ook eerder dit jaar zagen we dit en wel op de vloer. Het zijn minder bekende beelden omdat dat niet op televisie zijn uitgezonden maar voor degenen die het niet meer weten is hier te bekijken waarom hij het tijdens de wedstrijd plots op een lopen zette.

Er liggen nu al veel grote namen uit het toernooi en dus lijkt de weg open te liggen voor James Wade om toe te slaan voor een grote PDC-titel. Eerder dit jaar wist hij al de finale te halen van European Darts Championship maar toen stond Peter Wright hem in de eindstrijd in de weg. De kans bestaat nog dat hij de Amerikaanse Peter Wright treft in de finale al zal hij eerst Luke Humphries voorbij moeten.

Hij heeft zich in ieder geval al geplaatst voor de finaledag want op zondagmiddag opent hij de dag tegen Humphries en wie de andere halve finale spelen wordt zaterdagavond om gestreden.

Toernooiwinst zou het extra bijzonder maken voor James Wade die vaak een onderschatte speler is. Hij is namelijk sinds 2006 onafgebroken in de top 16 van de wereld te vinden maar daar is onlangs even verandering in gekomen. Na het German Darts Championship 2023 werd hij namelijk gepaseerd door Ross Smith.

Het was echter van korte duur want inmiddels bezet hij alweer de 14e plek en met een al goed resultaat dit toernooi doet hij ook weer goede zaken voor de PDC Order of Merit.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws