Dirk van Duijvenbode verbaast iedereen met deze actie bij het bullen voor de wedstrijd PDC
PDC

Dirk van Duijvenbode verbaast iedereen met deze actie bij het bullen voor de wedstrijd

Dirk van Duijvenbode verbaast iedereen met deze actie bij het bullen voor de wedstrijd

Dirk van Duijvenbode had een bijzondere actie voorafgaan aan deze partij met Alan Soutar op de Players Championship. De brandweer gooide als eerste voor de bulls-eye en daarna was het de beurt aan de Nederlander.

Van Duijvenbode haalde een opvallende actie uit die zijn tegenstander niet zag aankomen zoals te zien is op deze beelden.

Dirk van Duijvenbode verbaast iedereen met deze actie bij het bullen voor de wedstrijd

Het lijkt misschien een psychologische actie maar als dat de gedachte was dan pakte die toch niet uit zoals gehoopt. We kunnen namelijk verklappen dat Van Duijvenbode in deze partij geen leg zou winnen en met 7-0 de winst zag gaan naar de Schot.

De actie van de Nederlander doet dan ook denken aan Phil Taylor die eerder op zijn eigen manier ook iets soortgelijks uithaalde. Het verschil is dat het verschil van The Power destijds veel groter was met de concurrentie en daardoor kon hij het zich doorgaans wel veroorloven om dit trucje uit te halen.

Alan Soutar is ook een bijzondere verschijning die naast de dartbaan ook op de brandweerauto te vinden is. Zo zagen we hem tijdens de kerstdagen nog actief als brandweerman terwijl direct na de feestdagen een ontmoeting met Danny Noppert wachtte op het PDC WK.

Graag zou hij in zijn dartscarrière nog stappen willen maken en hij heeft daarbij deelname aan de World Cup of Darts voor ogen als doel. Zodra Peter Wright en Gary Anderson stoppen of wegzakken heeft Soutar voor ogen om in die ruimte te stappen.

Op dit moment bezet Soutar de 41e plek op de PDC Order of Merit en dus is er nog wel werk aan de winkel om de top van de wereld te bestormen en daarmee in de buurt te komen van deelname aan het landentoernooi van de PDC.

Van 27 tot en met 30 juni wordt de PDC World Cup of Darts 2024 gespeeld in Frankfurt.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws