ADC Europe organiseert tijdens zomerperiode Pub Qualifiers voor ADC Benelux Open 2024 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

ADC Europe organiseert tijdens zomerperiode Pub Qualifiers voor ADC Benelux Open 2024

ADC Europe organiseert tijdens zomerperiode Pub Qualifiers voor ADC Benelux Open 2024

De afgelopen maanden hebben uitbaters de mogelijkheid gehad om zich in te schrijven om Pub Qualifiers te organiseren voor de ADC Benelux Open 2024. Uiteindelijk zijn zeven locaties het meest concreet geweest en zullen zij deze eerste editie 44 Pub Qualifiers houden tijdens de zomerperiode, startend komende week in Arnhem.

Pub Qualifiers

Dubbel 10 in Arnhem, Oranjebar in Mariahout, Café Calypso in Roosendaal, Sportcafé Maasdijk in Maasdijk, Café Teasers in Zaandam, Café 2370 in Arendonk en Biljart- en Dartscenter De Mambo in Kortrijk zullen het strijdtoneel zijn voor deze Pub Qualifiers. Bij alle toernooien zal er in poules gestart worden, gevolgd door een knockoutfase. De winnaar van elke Pub Qualifier kwalificeert zich voor de Benelux Open 2024, die zaterdag 5 oktober 2024 gespeeld zal worden, op een nog nader te bepalen locatie. Ondanks dat men een Pub Qualifier gewonnen heeft, zijn deze winnaars wel toegestaan om deel te nemen aan meer toernooien. Dit aangezien de beste 16 spelers van de Benelux Open Ranking geseed zullen zijn bij het ADC Benelux Open 2024.

ADC Benelux Open 2024

Naast de 44 winnaars van de Pub Qualifiers zullen de beste 20 spelers die geen toernooi wisten te winnen zich kwalificeren voor het ADC Benelux Open 2024, zodat er een deelnemersveld van 64 spelers zal zijn. Naast het nodige prijzengeld zal de winnaar van het ADC Benelux Open 2024 zich kwalificeren voor het ADC Global Championship 2024, waar er een totale prijzenpot van 85.000£ uitgekeerd zal worden en er een hoofdprijs van 25.000£ klaar ligt voor de winnaar. Deze ADC Global Championship 2024 zal gespeeld worden van 9 december t/m 22 december 2024 in de MODUS Live Lounge te Portsmouth, Engeland. Daarnaast zal de winnaar van ADC Benelux Open 2024 zich ook kwalificeren voor de MODUS Super Series, daarnaast zullen de nummer 2 en gedeeld nummer 3 zich kwalificeren voor de Benelux Masters 2024.

ADC Benelux Open 2024 Amateur

Naast het Benelux Open zullen er ook twee andere eindtoernooien gespeeld worden op die zaterdag 5 oktober 2024. Zo zullen de beste 32 spelers van de Benelux Open Ranking met een gemiddelde onder de 60.00 (met drie darts), die zich niet gekwalificeerd hebben voor het hoofdtoernooi, zich kwalificeren voor de Benelux Open 2024 – Amateur. Hier zal men het dus tegen spelers van hetzelfde niveau opnemen en zullen zij voor het nodige prijzengeld spelen, maar ook zullen de beste vier zich kwalificeren voor de Benelux Masters 2024 (waar men zich kan kwalificeren voor de MODUS Super Series).

Femmes de Benelux 2024

De beste 16 dames van de Benelux Open Ranking kwalificeren zich voor de allereerste Femmes de Benelux 2024. Ook hier ligt het nodige prijzengeld klaar en de beste vier dames kwalificeren zich voor de Benelux Masters 2024 – Ladies.

Inschrijven

Aangezien dit de allereerste editie is hoeven deelnemende spelers nog geen lid te worden van ADC Europe om deel te nemen aan de Pub Qualifiers van het ADC Benelux Open 2024, echter dient men wel lid te zijn van ADC Europe, zodra u zich kwalificeert voor een van de eindtoernooien.

Het zijn open toernooien voor spelers vanaf 16 jaar oud, zonder PDC Tourcard en het inschrijfgeld bedraagt 7 euro per Pub Qualifier. Schrijf u gauw in, want op elk toernooi zit een maximumlimiet qua deelnemers!!

De inschrijving voor de Pub Qualifiers zijn reeds geopend en voor verdere informatie hierover, verwijzen u graag door naar: www.amateurdarts.eu

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws