Michael van Gerwen reageert op incident met Rob Cross na gewonnen partij PDC
PDC

Michael van Gerwen reageert op incident met Rob Cross na gewonnen partij

Michael van Gerwen reageert op incident met Rob Cross na gewonnen partij

Op zondagavond won Michael van Gerwen van Rob Cross in de poulefase van de Grand Slam of Darts. Maar een dag later heeft iedereen het alleen over het moment tussen de twee na afloop.

Er ontstond namelijk een woordenwisseling tussen de twee en het was voor de buitenwereld onduidelijk wat aanleiding was voor het incident dat hier te bekijken is.

<br>

Inmiddels heeft Michael van Gerwen tekst en uitleg gegeven tegenover Arjan van der Giessen voor ViaPlay in dit interview.

<br>

Arjan van der Giessen gaf aan dat Rob Cross maar een slap handje gaf na afloop maar daar moest de Nederlander hem op corrigeren.

"Niet een slap handje, hij gaf een heel sterk handje. Dus ik vroeg het gelijk na de wedstrijd. Hij was geïrriteerd naar zichzelf toe. Hij weet als geen ander dat hij deze wedstrijd gewoon had kunnen winnen. Het had niks met mij te maken," aldus Van Gerwen.

Met twee overwinningen is de huidige nummer 3 van de wereld zeker van een plek in de knock-out fase. Op dinsdagavond staat voor Van Gerwen nog een duel tegen Martijn Kleermaker op het programma.

Dat duel is voor Michael van Gerwen dus niet zo belangrijk maar hoe anders is dit voor Martijn Kleermaker. The Dutch Giant liet onlangs weten het professioneel dartscircuit tijdelijk te willen verlaten om voor zijn kinderen te kiezen.

Hij wil daarom met een mooi resultaat afsluiten en met twee keer een nipt verlies van 4-5 tegen Rob Cross en Fallon Sherrock is hij hier tot op heden nog niet in geslaagd voor zichzelf. Dit werd pijnlijk duidelijk in een interview met Arjan van der Giessen na het duel met The Queen of the Palace waarbij de boomlange Nederlander zijn tranen niet kon bedwingen toen hij zijn gevoel uitte dat hij zijn kinderen teleurstelde.

Zoals hij het interview afsluit is er nog een kans en dus is er hem veel aan gelegen om tegen Michael van Gerwen met vuurwerk af te sluiten. Op dinsdagavond staan de twee tegenover elkaar in wat mogelijk het allerlaatste kunstje is voor Kleermaker.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws