Guyana maakt debuut op PDC World Cup of Darts en levert duo met ervaring op het grote podium af PDC
PDC

Guyana maakt debuut op PDC World Cup of Darts en levert duo met ervaring op het grote podium af

Guyana maakt debuut op PDC World Cup of Darts en levert duo met ervaring op het grote podium af

Guyana zal zijn debuut maken op PDC World Cup of Darts. Sudesh Fitzgerald en Norman Madhoo wonnen immers het Latijns-Amerikaans kwalificatietoernooi in Costa Rica.

Het koppel uit Guyana was het sterkste van 16 teams en zal dus afreizen naar Frankfurt voor de PDC World Cup of Darts, die van 15 tot en met 18 juni gespeeld wordt en met ingang van dit jaar een andere opzet kent. Beide heren hebben reeds ervaring op het grote podium. Sudesh Fitzgerald maakte in 2009 zijn debuut op het PDC WK, terwijl Norman Madhoo in 2004, 2010 en 2011 aanwezig was op het toernooi van het jaar.

In de poulefase won Guyana alle drie de wedstrijden. In de kwartfinale werd Jamaica opzij gezet. In de halve finale moest een van de koppels van Costa Rica in een beslissende leg hun meerdere erkennen, voordat in de finale Andres Montero en Diego Orozco, eveneens uit Costa Rica, er met 10-1 aan moesten geloven.

De landen, waarvoor de deelnemers geselecteerd worden via de PDC Order of Merit, zullen op 29 mei hun vertegenwoordigers kennen. Terwijl de landen uit Scandinavië en de Baltische Staten op 5 juni na het PDC Nordic/Baltic weekend in Finland bepaald worden.

.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws