Hamilton overleeft matchdarts van Whitlock en is eerste halve finalist PDC
PDC

Hamilton overleeft matchdarts van Whitlock en is eerste halve finalist

Hamilton overleeft matchdarts van Whitlock en is eerste halve finalist

The Hammer is er als eerste in geslaagd om zich te plaatsen voor de halve finales van de World Matchplay. In het duel met Simon Whitlock was het de Australiër die vroeg in de partij naar een 11-5 voorsprong liep en hij behield dit verschil van vier legs tot een tussenstand van 15-9. In de daaropvolgende leg, die door The Hammer was begonnen, kreeg Whitlock pijlen voor de wedstrijd maar hij verzuimde om de dubbel 20 te raken. Hamilton profiteerde alsnog en zette een waanzinnige comeback in. Maar liefst zes legs op rij werden gewonnen aangezien Whitlock wederom enkele matchdarts niet wist te verzilveren.

Bij een stand van 15-15 kregen beide heren veel pijlen op de dubbel om de voorsprong te pakken. Uiteindelijk slaagde Hamilton hier als eerste in en in de daaropvolgende leg besloot hij de partij op een ongekende wijze met een 94-finish via single bull, single 19 en bulls-eye.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws