Hartverwarmende beelden van Peter Wright die een jonge fan op podium verrast PDC
PDC

Hartverwarmende beelden van Peter Wright die een jonge fan op podium verrast

Hartverwarmende beelden van Peter Wright die een jonge fan op podium verrast

Dit weekend tijdens de Baltic Sea Darts Open was er een mooi moment dat we je niet willen onthouden.

Peter Wright wist namelijk een fan te verrassen op het podium en dat leverde deze mooie beelden op.

Hartverwarmende beelden van Peter Wright die een jonge fan op podium verrast

Dit moment was er voorafgaand aan de wedstrijd tussen Peter Wright en Andrew Gilding. De harten van alle aanwezigen werd gestolen en de jonge fan had de avond van zijn leven. Voor Snakebite eindigde de dag minder succesvol want het duel met Goldfinger werd uiteindelijk verloren en daarmee kwam er een vroegtijdig einde aan zijn toernooi in Kiel, Duitsland.

Het toernooi werd op zondagavond op naam geschreven door Rob Cross. Zijn tegenstander die de finale verloor zal ondanks de nederlaag met een goed gevoel terugkijken op die laatste partij. Luke Humphries wist namelijk een 9-darter te gooien en bereikte zo een eigen hoogtepunt.

Ook voor Danny Noppert was het weer een sterk optreden. Met een plek in de halve finale was hij de beste Nederlander van het weekend. Hij verloor hierbij van de latere runner-up die een ronde eerder ook al verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Michael van Gerwen.

Wanneer we een blik werpen op de agenda van de PDC dan zien we dat er in mei de laatste twee speelavonden van de Premier League worden gespeeld met uiteraard de play-offs op 23 mei in de O2 Arena in Londen.

Daarna komt de PDC delegatie weer richting Nederland aangezien in het weekend van 24 tot en met 26 mei de Dutch Darts Championship wordt gespeeld. Dit zal plaatsvinden bij de Autotron in Rosmalen en daarmee wordt na 's-Hertogenbosch ook nu weer Noord-Brabant bezocht.

Tot slot staat aan het eind van deze maand nog de US Darts Masters en het North American Darts Championship op het programma welke in New York zullen plaatsvinden van 31 mei tot en met 1 juni.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws