Perfecte leg, Luke Humphries gooit een 9-darter in de finale Euro-tour PDC
PDC

Perfecte leg, Luke Humphries gooit een 9-darter in de finale Euro-tour

Perfecte leg, Luke Humphries gooit een 9-darter in de finale Euro-tour

Luke Humphries, de huidige wereldkampioen, wist tijdens de finale van de Baltic Sea Darts Open een spectaculaire perfecte leg te gooien, maar het was niet genoeg om de titel te winnen. Met een indrukwekkende serie van 180, 180 en 141 voltooide hij de achtste leg en kwam daarmee 5-3 voor te staan. Ondanks dit hoogtepunt, kon Humphries deze voorsprong niet vasthouden.

De wedstrijd nam een wending toen Rob Cross terugvocht en uiteindelijk de overwinning greep in Kiel. Voor Humphries was dit de tweede keer dat hij in een grote finale een perfecte leg wist te gooien en desondanks niet won. Vorig jaar liet hij een soortgelijke prestatie zien tijdens de finale van de Hungarian Darts Trophy, waarbij hij ook een 9-darter gooide, maar de titel uiteindelijk aan zijn tegenstander Dave Chisnall moest laten.

De reputatie van Humphries als een speler die onder druk kan presteren blijft sterk, gezien zijn eerdere prestaties waarin hij twee 9-darters gooide tijdens de Player Championships 15 en 20 in 2023.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws