Michael van Gerwen gelukkig voldoende hersteld om te spelen tijdens PDC Players Championship 11 PDC
PDC

Michael van Gerwen gelukkig voldoende hersteld om te spelen tijdens PDC Players Championship 11

Michael van Gerwen gelukkig voldoende hersteld om te spelen tijdens PDC Players Championship 11

Afgelopen donderdag moest Van Gerwen opgeven na een spierblessure in de schouder. Mighty Mike kon hierdoor op v rijdag niet deelnemen aan een groots demo toernooi. MvG was wel aanwezig om de fans te voorzien van handtekeningen maar de Brabander liet zijn pijlen in de hotelkamer.

Michael van Gerwen stond ingeschreven voor PDC Players Championship 11 en 12, het was onzeker of de man uit Vlijmen voldoende hersteld was om te kunnen starten in de Morningside Arena in het Engelse Leicester.

Van Gerwen moest de eerste ronde spelen tegen Boris Krcmar en kwam 4-2 voor waarbij hij twee 13 en een 11-darter gooide. Leg zes was Van Gerwen op weg naar een 9-darter na 180-177 en 128 liet Mighty Mike 16 over, de leg ging uit in 11 pijlen. De Nederlander wist de wedstrijd echter niet over de streep te trekken en miste wedstrijdpijlen. MvG eindigde op een gemiddelde van 101.16 maar werd met 6-5 verslagen door de Kroaat Boris Krčmar.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws