Players Championship 11: 3 Nederlanders bij de laatste 16, vroege exit Van Gerwen en Van Barneveld PDC
PDC

Players Championship 11: 3 Nederlanders bij de laatste 16, vroege exit Van Gerwen en Van Barneveld

Players Championship 11: 3 Nederlanders bij de laatste 16, vroege exit Van Gerwen en Van Barneveld

In de Morningside Arena te Leicester streden vanaf 14:00 vandaag 128 spelers om de felbegeerde titel op het elfde Players Championship toernooi van 2023. Op het toernooi waarbij voor het eerst 4 banen, in plaats van 2, gestreamd worden haalden van de Nederlanders alleen Niels Zonneveld, Kevin Doets en Jurjen van der Velde de laatste 16. Jimmy Hendriks kan zich daar nog bij voegen. Voor Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld bleek de eerste ronde hun eindstation. Zij moesten hun meerdere erkennen in respectievelijk Boris Krcmar en Rusty-Jake Rodriguez.

Naast Van Gerwen, die kampte met een schouderblessure, en Van Barneveld verloren namens Nederland ook Ron Meulenkamp, Maik Kuivenhoven, Jeffrey de Zwaan, Damian Mol, Danny van Trijp, Martijn Kleermaker, Richard Veenstra, Danny Jansen, Owen Roelofs en Jeffrey Sparidaans meteen bij de laatste 128.

Tweevoudig Players Championship-winnaar dit jaar, Dirk van Duijvenbode, verloor bij de laatste 64 verrassend van landgenoot Jermaine Wattimena. Ook Gian van Veen, Danny Noppert, Chris Landman en Geert Nentjes vonden hun Waterloo in deze ronde. Vincent van der Voort en Jermaine Wattimena verloren bij de laatste 32 (derde ronde).

Volg de ontknoping van Players Championship 11 via deze link.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws