Rondje langs de groepen met de stand na twee wedstrijden GSoD PDC
PDC

Rondje langs de groepen met de stand na twee wedstrijden GSoD

Rondje langs de groepen met de stand na twee wedstrijden GSoD

Na de groepsfase van de Grand Slam of Darts gaan de nummers één en twee door naar de knock-out fase die gevormd wordt door 16 spelers. De knock-out fase van de Grand Slam of Darts begint woensdag 16 november. Alle acht groepen hebben twee wedstrijden gespeeld waardoor het tijd is voor een tussenstand. Na twee wedstrijden zijn , Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode al zeker van de laatste 16.

In groep A gaat Raymond van Barneveld enigszins verrassent aan de leiding. De Hagenaar versloeg Dave Chisnall en de nummer één van de wereld Gerwyn Price. Barney heeft nog een wedstrijd te spelen en is al zeker van de knock-out fase. Ook Danny Noppert gaat aan de leiding in groep B, de Fries heeft tegen Mensur Suljovic nog een lastige noot te kraken. In groep C staat Michael Smith op één met Cullen en Edhouse op 2 punten achter hem. Lisa Ashton bezet plek vier met twee verloren wedstrijden. Dirk van Duijvenbode is evenals Barney zeker van de laatste 16, de Westlander staat op de hoogste positie in groep D.

Groep E is een spannende groep waarbij Wright aan kop gaat gevolgd door Aspinall en Soutar. Fallon Sherrock heeft nog geen punten weten te scoren. In groep F is Welshman Jonny Clayton zeker van de knock-out, Jermaine Wattimena en Demon Heta strijden om een plek bij de laatste 16. Michael van Gerwen heeft deze strijd al gestreden, MvG is zeker van de laatste 16. De Brabander bezet positie één in groep G gevolgd door Ross Smith en Luke Woodhouse met elk twee punten. De laatste groep wordt geleid door Luke Humphries die ook zeker is voor een plek in de knock-out fase in Wolverhampton. New kid Josh Rock, Ryan Searle met elk twee punten moeten nog aan de bak om plaatsing af te dwingen.

Rondje langs de groepen met de stand na twee wedstrijden GSoD
Rondje langs de groepen met de stand na twee wedstrijden GSoD

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws