Van Gerwen weet de kwartfinale te bereiken tijdens de Jack's World Series of Darts Finals in Amsterdam PDC
PDC

Van Gerwen weet de kwartfinale te bereiken tijdens de Jack's World Series of Darts Finals in Amsterdam

Van Gerwen weet de kwartfinale te bereiken tijdens de Jack's World Series of Darts Finals in Amsterdam

De 2023 Jack's World Series of Darts Finals gaat door in Amsterdam op zaterdag, waar de geplaatste PDC spelers hun opwachting maken in de Nederlandse hoofdstad.

Na de actie van de eerste ronde op vrijdag betreden de acht geplaatste spelers, gebaseerd op hun ranglijst in de World Series Order of Merit, het toernooi op Dag Twee in Amsterdam, waar ze strijden om een plek op de Finals Day op zondag.

Van Gerwen knokt na achterstand terug

De Nederlandse superster Michael van Gerwen nam het op tegen William O'Connor. Van Gerwen kwam 3-0 achter tegen O'Connor maar vocht zich terug in de wedstrijd tot 4-4. O'Connor begon de negende leg en zette weg op tops waarna Van Gerwen 161 uitgooide voor de break en het matchpoint. Als de Ier 107 niet uitgooit weet Mighty Mike de wedstrijd in het slot te gooien voor een plekje in de kwartfianle.

Keegan Brown verraste titelverdediger Gerwyn Price met 6-4. Ook de kampioen van 2021, Jonny Clayton, strandde ditmaal. Hij kwam met 6-3 te kort tegen de top seed Rob Cross. Luke Humphries was met een gemiddelde van 106 met 6-3 een maatje te groot voor de Pool Krzysztof Ratajski.

De wedstrijden:
Rob Cross (92.68) 6-3 Jonny Clayton (94.91)
Luke Humphries (106.74) 6-3 Krzysztof Ratajski (98.63)
Keegan Brown (92.01) 6-4 Gerwyn Price (100.5)
Michael van Gerwen (93.57) 6-4 William O'Connor (91.65)

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws