VIDEO: Michael van Gerwen's komische imitatie van zijn tegenstander Andrew Gilding PDC
PDC

VIDEO: Michael van Gerwen's komische imitatie van zijn tegenstander Andrew Gilding

VIDEO: Michael van Gerwen's komische imitatie van zijn tegenstander Andrew Gilding

Onlangs stonden Michael van Gerwen en Andrew Gilding tegenover elkaar en hierbij was er een komisch moment in de zevende leg van de partij.

De Nederlander deed namelijk een imitatie van Goldfinger toen hij de leg opende met een 180-er zoals te zien is op deze beelden.

VIDEO: Michael van Gerwen's komische imitatie van zijn tegenstander Andrew Gilding

Van Gerwen wist de partij nipt te winnen met 6-5 en noteerde hierbij een gemiddelde van slechts 89,45. De verrassing was daardoor ook niet heel groot dat hij een ronde later werd verslagen door Luke Humphries die 101,34 stond te gooien. Een ronde later moest ook Danny Noppert zijn meerdere erkennen in de regerend wereldkampioen.

Toch werd Humphries niet de winnaar van het toernooi want in de eindstrijd stond hij tegenover Rob Cross. Voltage was degene die met een 8-6 overwinning in de finale met de winst aan de haal ging. Beiden wisten elkaar wel tot het uiterste te pushen met gemiddelden van maar liefst 104,38 en 105,56.

Zoals gezegd lijkt Michael van Gerwen momenteel niet in de topvorm te verkeren zoals jaren geleden maar toch staat er vanavond een belangrijke taak te wachten. Dan worden de Play-Offs van de Premier League gespeeld en is er maar liefst 275.000 pond te verdienen.

Na al die weken spelen voor een plek in deze finaledag is het nu alles of niets voor de hoofdprijs. Er staat eerst een duel te wachten met Luke Humphries in de halve finale en bij winst wacht Luke Littler of Michael Smith in de finale.

Aan de locatie zal het niet liggen want Van Gerwen heeft al aangegeven dat hij zoveel geweldigde dagen heeft gehad in de O2 Arena in Londen. Daarnaast heeft hij gezegd dat hij degene wil zijn die de sensatie van de laatste maanden stopt. Luke Littler lijkt namelijk nog altijd zonder enige druk te kunnen spelen en Van Gerwen heeft al meerdere keren gezegd dat de wereld ook voor Littler een keer gaat veranderen en daar wil de Nederlander graag zijn deel in helpen door hem vroegtijdig te stoppen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws