Op jacht naar de Champions week hoofdprijs van £25,000, Beau Greaves wint in groep A algemeen nieuws
algemeen nieuws

Op jacht naar de Champions week hoofdprijs van £25,000, Beau Greaves wint in groep A

Op jacht naar de Champions week hoofdprijs van £25,000, Beau Greaves wint in groep A

De spannende Champions Week van de zevende Modus Super Series is in volle gang. Wie zal zaterdagavond de felbegeerde hoofdprijs van £25,000 in de wacht slepen? Vandaag voegt Jimmy van Schie zich bij groep B, terwijl de jonge Hagenaar Bradly Roes zijn opwachting maakt in groep C.

Tijdens Champions Week strijden alle 12 weekwinnaars uit de voorgaande weken om de ultieme titel. Net zoals in de 'reguliere' weken, gaan de winnaar van groep C, de top drie van groep B en de twee beste uit groep C door naar de beslissende zaterdagavond. Hier wordt bepaald wie de kampioen van serie zeven wordt.

Een opvallende speler deze week is de Engelse Beau Greaves, die al zeker is van een plek op zaterdag. Beau 'n' Arrow behaalde net voor Bradley Brooks de overwinning na drie speeldagen in groep A. In een indrukwekkende prestatie was ze dicht bij een perfecte leg. Na 9 pijlen stond ze op dubbel 16 en wist de leg uiteindelijk in 11 darts uit te gooien. Bekijk de video hieronder om te zien hoe dichtbij ze was.

Bradley Brooks en Conor Heneghan krijgen een tweede kans in groep B, waar ze het gezelschap krijgen van Brabander Jimmy van Schie. Naast de man uit Breda zullen ook Cam Crabtree en Darius Labanauskas strijden in groep B. In groep C neemt de jonge Hagenaar Bradly Roes het op tegen spelers als Harrysson, Davidson en Teehan, die allemaal vanuit groep A een herkansing krijgen. Naast Roes voegen ook Neil Duff en Reece Robinson zich bij de strijd om een startbewijs voor zaterdag.

De strijd belooft ongekend spannend te worden met zoveel talent op het podium. Wie kroont zich tot de kampioen van de zevende Modus Super Series en neemt de hoofdprijs mee naar huis? Zaterdagavond zal het antwoord brengen. Blijf het volgen!

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws