Womack, Spellman en Gates succesvol in eerste Championship Darts Circuit weekend PDC
PDC

Womack, Spellman en Gates succesvol in eerste Championship Darts Circuit weekend

Womack, Spellman en Gates succesvol in eerste Championship Darts Circuit weekend

Dit weekend werd in Indianapolis het Championship Darts Circuit (CDC, red.) 2023 afgetrapt. Dit is de Noord-Amerikaanse afdeling van de PDC. Zo werden dit weekend ook de laatste tickets voor de US Darts Masters verdeeld. Daarnaast werden ook de eerste drie toernooien van de Championship Darts Circuit 2023 gespeeld. Voor deze tour wordt zowel een Order of Merit gebruikt. Hier worden de laatste 20 toernooien in meegenomen.

Jacob Womack won het eerste toernooi van het jaar. Womack was in 2019 de kampioen van de Evolution Tour van de CDC en pakte de eerste titel op de hoofdtour. Womack bond onder anderen David Cameron, Larry Butler en Jacob Taylor aan de zegekar, voordat Stowe Buntz er met 7-2 aan moest geloven in de finale.

Alex Spellman pakte op het CDC Main Event 2 zijn eerste titel van het jaar. Spellman schreef vorig jaar al de Continental Cup op zijn naam en staat ook in de top 20 van de PDC Challenge Tour Order of Merit. In de finale zette hij landgenoot Jason Brandon met 7-5 opzij, na onder andere te sterk geweest te zijn voor Chuck Puleo, David Cameron en Daniel Baggish.

Leonard Gates was de laatste winnaar van het weekend. De Noord-Amerikaans kampioen van 2022. In de finale was Soulger met 7-1 een maatje te groot voor JT Davis. In de kwartfinale versloeg hij Keith Way om in de halve finale de als eerste geplaatste Jacob Taylor te kloppen.

CDC Main Event 1
Halve finale

Stowe Buntz - Daniel Baggish 7-2
Jacob Womack - Jacob Taylor 7-6

Finale
Jacob Womack - Stowe Buntz 7-2

CDC Main Event 2
Halve finale

Jason Brandon - Leonard Gates 7-4
Alex Spellman - Daniel Baggish 7-5

Finale
Alex Spellman - Jason Brandon 7-5

CDC Main Event 3
Halve finale

Leonard Gates - Jacob Taylor 7-2
J. T. Davis - Darryl Christie 7-4

Finale
Leonard Gates - J. T. Davis 7-1

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws