Deelnemersveld US Darts Masters compleet na laatste kwalificatietoernooien PDC
PDC

Deelnemersveld US Darts Masters compleet na laatste kwalificatietoernooien

Deelnemersveld US Darts Masters compleet na laatste kwalificatietoernooien

Op 2 en 3 juni staat in New York de US Darts Masters op het programma. Dit is het volgende toernooi op de PDC World Series of Darts. Eerder dit jaar stonden al de Bahrain Darts Masters en Nordic Darts Masters op het programma. 8 spelers uit de top van de PDC zullen het opnemen tegen 8 spelers uit de top van het Noord-Amerikaanse darten. Zal er na de eerdere zeges van Michael Smith en Peter Wright dit jaar een nieuwe winnaar zijn op de PDC World Series of Darts 2023?

Matt Campbell, Jeff Smith en Dutch Dragon Jules van Dongen zijn dankzij hun PDC-tourkaart automatisch verzekerd van deelname aan dit toernooi. Alex Spellman bemachtigde zijn plek door de 2022 Continental Cup te winnen. Jim Long was de beste speler zonder PDC-tourkaart op de 2023 Cross-Border Challenge en pakte zo zijn plek. De laatste drie plekken werden dit weekend verdeeld op kwalificatietoernooien. Jason Brandon, de huidige nummer 56 van de WDF en J. T. Davis wonnen een van de kwalificatietoernooien en mogen dus ook de reis naar New York maken. Jake Macmillan was de hoogst geklasseerde speler op de Order of Merit van de twee kwalificatietoernooien en zal dus ook verschijnen op de PDC World Series of Darts 2023.

De 8 PDC-vertegenwoordigers waren al in een eerder stadium bekend. Michael Smith zal zijn titel verdedigen. Michael van Gerwen en Dimitri van den Bergh zullen ook aanwezig zijn in het Hulu Theater. Verder zullen ook Peter Wright, Gerwyn Price, Rob Cross, Luke Humphries en Nathan Aspinall het podium betreden.

Deelnemersveld PDC US Darts Masters 2023
2 & 3 juni 2023
PDC vertegenwoordigers
Michael Smith
Peter Wright
Michael van Gerwen
Gerwyn Price
Rob Cross
Luke Humphries
Dimitri van den Bergh
Nathan Aspinall

Noord-Amerikaanse vertegenwoordigers
Matt Campbell
Jeff Smith
Jules van Dongen
Alex Spellman
Jim Long
Jason Brandon
J. T. Davis
Jack Macmillan

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws