World Series of Darts keert terug naar Bahrein met een knallende line-up PDC
PDC

World Series of Darts keert terug naar Bahrein met een knallende line-up

World Series of Darts keert terug naar Bahrein met een knallende line-up

De line-up voor de 2024 Bahrain Darts Masters krijgt steeds meer vorm, met de drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen als nieuwste grote naam die is bevestigd voor het spektakel in januari.

Een veld van 16 spelers zal strijden in het eerste World Series of Darts-evenement van 2024, waar acht PDC spelers het zullen opnemen tegen acht vertegenwoordigers uit Azië op 18 en 19 januari in het Bahrain International Circuit (BIC).

BIC en CBX hebben samenwerking gezocht met de PDC om de World Series of Darts terug te brengen naar Bahrein in samenwerking met het Bahrain Tourism and Exhibition Authority, waarbij het evenement plaatsvindt in de Dome-tent.

Wereldranglijst nummer twee Van Gerwen maakt zijn debuut in Bahrein in januari, waar hij wordt vergezeld door de regerend wereldkampioen Michael Smith, die eerder dit jaar de inaugurale editie van het toernooi won.

Ook voormalige wereldkampioenen Peter Wright en Gerwyn Price zullen schitteren in het evenement, de eerste van zeven World Series of Darts-toernooien die wereldwijd zullen plaatsvinden in 2024.

De Nederlandse superster Van Gerwen is de meest succesvolle speler in de geschiedenis van de World Series of Darts, en na overwinningen in New York en Warschau in 2023, behaalde hij in september zijn vijfde World Series of Darts Finals-kroon.

De overige vier PDC-spelers en de acht Aziatische vertegenwoordigers die deelnemen aan de 2024 Bahrain Darts Masters worden te zijner tijd bevestigd.

2024 Bahrain Darts Masters 18-19 januari, Bahrain International Circuit PDC-vertegenwoordigers:
Michael Smith
Michael van Gerwen
Peter Wright
Gerwyn Price
4x spelers nog te bevestigen

Aziatische vertegenwoordigers 8x spelers nog te bevestigen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws