BDO voorzitter dreigt winnaar van World Masters aan te klagen WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BDO voorzitter dreigt winnaar van World Masters aan te klagen

BDO voorzitter dreigt winnaar van World Masters aan te klagen

Aan het tijdperk van de BDO kwam afgelopen september een einde, maar de BDO voorzitter zit niet stil achter de schermen. In een uitgelekte brief wordt duidelijk dat hij de winnaar van de World Masters 2019 voor de rechter dreigt te slepen.

John O'Shea wist het toernooi op zijn naam te schrijven waarmee hij vriend en vijand wist te verrassen. De felbegeerde trofee kwam hierbij in zijn handen en normaal gesproken wordt deze een jaar later overgedragen aan de volgende winnaar.

Met het einde van de BDO zal er geen nieuw toernooi worden gespeeld maar Des Jacklin dreigt hem nu aan te klagen als hij de trofee niet aan hem terug overhandigd. Op social media heeft O'Shea duidelijk gemaakt dat hij niet van plan is om hem terug te geven zonder dat hij zijn titel kan verdedigen.

Het management van de winnaar van de major reageert naar aanleiding van de ontvangen brief:

"Namens John O'Shea willen we duidelijk maken dat hij er niet op uit is om de trofee te houden. Hij wil er alleen graag voor spelen in een poging om zijn titel te verdedigen. Als hij hem dan toch moet overdragen dan wil hij dat deze wel in handen komt van een actieve dartsbond en niet wordt geleverd aan het thuisadres van Des Jacklin."

Des Jacklin blijft bij zijn standpunt dat hij hem terug dient te overhandigen aan de BDO en geeft hem tot 30 oktober om hem terug te brengen alvorens hij juridische stappen neemt.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws