Dit weekend de German Gold Cup 2010 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Dit weekend de German Gold Cup 2010

Dit weekend de German Gold Cup 2010

Komend weekend van 22 t/m 24 januari zal de German Gold Cup plaatsvinden in Bremen. In de singeltoernooien mogen alleen darters meedoen die speelgerechtigd zijn voor de Lakeside en Winmau World Masters. Bij de heren en jeugdtoernooien was een kleine toename van het aantal inschrijvingen. Bij de dames en het mixedkoppeltoernooi zijn er iets minder inschrijvingen dan vorig jaar. In het herensingeltoernooi zullen 455 spelers aan de start staan. Het herenkoppeltoernooi zal aanvangen met 126 deelnemers. Er zullen 106 dames strijden voor de titel in het singeltoernooi. Er zijn 29 dameskoppels ingeschreven. 53 jongens zullen aan het toernooi meenemen. Bij de meisjes staan er 18 op de lijst. En bij het mixed-koppel toernooi zullen er 62 deelnemen.

Enkele heren die strijden voor de titel zijn: Marko Puls, Derek Cunningham, Kevin Munch, Vladimir Andersen, Daniel Zygla. Jerry Hendriks, Ian Hoeve, Pascal van Mourik, Daniel van Mourik, Pedro Heijnen, Ronnie Bredewoud, Jermaine Wattimena, Alexander Holland, Willem Bert Honebeke, Wazier Kok, Harrie van der Heide, Davy Mol, Marcel Leers, Michael Thole, Jeffrey Nottè Hollander, Mark Claasen, Patrick Kilian, Jos van Schaaik, Dennie Nijs proberen voor Nederlands succes te zorgen. De winnaar bij de heren krijgt € 800. Er is totaal € 3120 te verdelen bij de heren en de beste 32 krijgen prijzengeld.

Bij de dames zullen onder andere titelverdedigster Irina Armstrong en Michelle Sossong aan de start staan. Er is maar 1 Nederlandse dame die meedoet namelijk Anca Zijlstra. De winnares bij de dames krijgt € 400 in het damestoernooi is in totaal € 1360 te verdelen. Hier ontvangen de beste 16 prijzengeld.

De ingeschreven Nederlandse herenkoppels zijn: Willem Bert Honebeke, Wazier Kok en Alexander Holland, Jermaine Wattimena. Bij de herenkoppels zal er € 1680 aan prijzengeld verdeeld worden, zullen de winnaars € 400 ontvangen en krijgen de beste 32 koppels prijzengeld.

Er zijn helaas geen Nederlandse dameskoppels en mixed-koppels aanwezig. Bij de dameskoppels ligt er in totaal € 740 klaar aan prijzengeld. De winnaressen ontvangt € 200 en de beste 16 koppels ontvangen prijzengeld. Bij de mixed-koppels zal 70 % van het inschrijfgeld uitgekeerd worden als prijzengeld, hier is verder geen verdeling van bekend bij ons. De Nederlandse jongens die aanwezig zullen zijn, heten: Santino Broer, Harrie van der Heide, Daniel van Mourik, Bjorn Fransen. Er zijn geen Nederlandse meisjes ingeschreven. Over de prijzen bij de jeugd is ook niets bekend bij ons.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws