Nederlandse helden naar Dutch Open, inschrijving weer verlengd WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Nederlandse helden naar Dutch Open, inschrijving weer verlengd

Nederlandse helden naar Dutch Open, inschrijving weer verlengd

Afgelopen week wisten Lakeside-debutanten Wesley Harms en Christian Kist de dartswereld te verrassen. Op sensationele wijze wist Wesley Harms de halve finale te bereiken door Martin Phillips, Robbie Green en Paul Jennigs uit te schakelen. In de halve finale stuitte hij op Tony O’Shea die een Nederlandse finale voorkwam. Het lukte qualifier Christian Kist wel om de finale te bereiken. Hij kende een fantastische week en wist Jan Dekker, Geert de Vos, Alan Norris en Ted Hankey uit te schakelen. Beide Nederlandse Lakeside-helden zullen aanwezig zijn op de Dutch Open Darts, die plaatsvindt van vrijdag 3 tot en met zondag 5 februari in NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.

De media-aandacht van afgelopen dagen heeft voor een boost op de inschrijvingen van de Dutch Open gezorgd. Omdat de inschrijvingen binnen blijven stromen heeft de Nederlandse Darts Bond besloten om de inschrijving voor de laatste keer te verlengen tot aanstaande vrijdag 20 januari 12.00 uur. Naast de Nederlandse toppers bevinden zich onder de inschrijvingen voor de 34e editie zowel de winnaars van vorig jaar, Martin Adams en Trina Gulliver, maar ook bekende namen als Tony O’Shea, Darryl Fitton, Scott Waites, Ross Montgomery, Anastacia Dobromyslova en Francisca Hoenselaar.

Het is alweer zes jaar geleden dat een Nederlander de Dutch Open titel wist te pakken, Raymond van Barneveld deed dit in 2006. Dus schrijf je in via www.dutchopendarts.nl en maak kans om de Lakeside helden te treffen. De Dutch Open is uniek in zijn soort. Het is een open toernooi, waar ook niet-leden aan kunnen deelnemen.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws