Blom/Klaasen en De Peuter/Clarys de sterkste op de koppeltoernooien in Catalonië algemeen nieuws
algemeen nieuws

Blom/Klaasen en De Peuter/Clarys de sterkste op de koppeltoernooien in Catalonië

Blom/Klaasen en De Peuter/Clarys de sterkste op de koppeltoernooien in Catalonië

Op donderdag werden de koppeltoernooien gespeeld op het Catalonië Darts Festival. Eerder wist Patrick Maat al twee singeltoernooien te winnen, terwijl ook Priscilla Steenbergen tweemaal met de beker in handen stond. Voor beide was in het koppeltoernooi de finale het eindstation. Op zaterdag en zondag wordt het hoogtepunt van de dartsweek bereikt met twee bronzen WDF-rankingtoernooien.

De herenkoppels werden gewonnen door Moreno Blom en Jelle Klaasen met 4-3 tegen Patrick Maat en Marcel Snippe. Voor Moreno was dit zijn tweede titel van de week. Moreno en Jelle wonnen in de halve finale met 4-2 van het Belgische duo Jimmy Smans en Robin Blockx. Patrick en Marcel waren op hun beurt met 4-0 te sterk voor het Belgische duo Donie Michels en Sybren Gijbels.

De dameskoppels werden gewonnen door het Belgische duo Patricia de Peuter en Katy Clarys tegen Priscilla Steenbergen en Tori Kewish met 4-3. Patricia en Katy wonnen in de halve finale van het Oostenrijkse koppel Sieglinde Binder en Ursula Binder. Priscilla en Tori zetten in de halve finale de Zweden Anna Forsmark en Maud Jansson opzij.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws